maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesäunelmia

Viime viikonloppu rannassa oli jollain tapaa todella hieno. Aurinko paistoi niin kuumana, että joogasin terassilla bikineissä. Voiko olla ihanampaa? En heti keksi. Ja kuitenkin on vasta toukokuu! Terassi oli laudotettu, kaiteet vielä puuttuivat mutta hyvin pärjättiin.


Meri vetää puoleensa, sitä katselee koko ajan. Kaksi joutsepariskuntaa asuvat lähikaislikossa, tarjoavat jatkuvaa viihdykettä. Nousevat ilmaan ja levittävät uljaat siipensä, siipien ääni kaikuu lahden halki. Upeat, upeat linnut.
Tarvaraa oli taas auto ja peräkärry täynnä, kun lähdettiin. Pikkuhiljaa ollaan saatu enimmät jo paikanpäälle. Takkahuone alkaa näyttää siltä, kuin pitikin. Juuri siltä!

Taustalla ottamani kuvat tytöistä laiturilla viime kesänä.
Vanhat kuluneet airot löysin kirpputorilta viime kesänä. Mietin vielä nostaisinko ne kattoon. Nyt saavat hetken huilata tässä, kun mietin.
Olen valinnut huoneeseen vain luonnonsävyjä. Hiekan ja meren. Valkoiset verhot lepattavat merituulessa. Tekstejä en voi vastustaa koskaan..
Toinen suosikkini, hän on odottanut jo kauan mökin valmistumista! :)
Lapsille ostin lattiatyynyjä sadepäivän peli-iltaa varten.
Täällä onkin jo kaksi viikonloppua pelattu innolla korttia, olemme vallan tempautuneet huutopussin pelaamiseseen, kun lapset ovat nukahtaneet. Miten vaikea peli se onkaan(minulle), tarjoaa alati uutta haastetta! Suosittelen ihan kaikille, torjuu varmasti muistisairauksiakin! :)
Viikon ekoilut tulevat tässä:
100% biohjoavat bambusta ja maissista valmistetut mukit. Katsoin tv-dokumenttia muoveista. En ollut ihan ymmärtänytkään kuinka laaja-alaisen negatiivisesti ne vaikuttavat koko elimistöömme häiritsemällä omaa hormonitoimintaamme. Jos voin tehdä edes jotain vähentääkseni muovikuormaa niin hyvä. Mietin jo kauan sitten mikä olisi muovimukin korvike, meillä (sattuneesta syytä...) kun lapset juovat useimmiten muovimukeista. Onnekseni keksin aivan sattumalta tämän bambun. Ne saa pestä tiskikoneessa ja myyjä kehui niiden olevan erittäin kestäviä astioita. Ne ovat myös ihan kauniita, utuisia.

Viimeinen rutistus ennen kesälomaa, aika haipakkaa mennään...
Lämmintä viikkoa! Kiitos kommenteistanne, mökkiteemalla mennään varmaan vielä aika kauan...

4 kommenttia:

 1. Ihania kesätunnelmia. Kaikki näyttää niin kauniilta. Mieheni unelmoi kesäpaikassaan merenrannasta, minulle meri on aika vieras asia, järvi tuntuu tutummalta. Kyllä helle on hillinnyt ihan uskomattomalla tavalla jopa täällä pohjoisessa. Nautitaan!

  VastaaPoista
 2. Kaunista on sisällä ja ulkona :)
  Ihana paikka kesään!
  t. Eija

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää. Pisteet siitä, että osaat nauttia hetkestä! Liian helposti sitä mökillä(kin) katselee tekemättömiä töitä ja kesä kuluu vain siihen tekemiseen ilman sitä nauttimista!

  VastaaPoista
 4. Hei
  Olen käynyt kurkkimassa blogiasi. Olet olllut kesälomalla :) Toivottavasti palailet pian, jutujasi on mukava lukea.

  t. miau

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.