keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Paljun kruunu

Lauantaina oli ihana aurinkoinen pihapäivä. Harjattiin pihalaattoja, kannettiin kalusteita, hankittiin paviljonki paljun päälle ja viritettiin siihen valoja. Joka solulla tuntui kevättä, valoa ja lupausta kesästä. Illalla kuuma palju odotti kylpijöitä tähtitaivaan ja uusien lamppujen alla. Palju sai kruunun päälleen..Oli mukavaa.


Ja koska blogielämä voi olla välillä, kuin satua siihen voi sanoa sen pituinen se. Niin päätin tehdä nyt ja muokata tätä postausta. Ensi viikolla kerronkin ihania hiljaisuuden retriittikokemuksiani! Pidin teidän kunniaksi oikein päiväkirjaa hitaista, eheyttävistä päivistäni. Ollaan kuulolla!

p.s Onni on iloinen oma itsensä, hauska patterikoira. Emme murehdi enää menneitä, kaikki on nyt hyvin ja pipi parantunut hienosti.

8 kommenttia:

 1. Voi kamala..
  Mun tuli ihan paha mieli teidän puolesta.
  Mutta niinhän se on, että elämillä on omat vaistonsa selvitymisen suhteen. Toivotaan, että pärjäävät tästä eteenpäin kuitenkin suht sovussa.
  Ja kyllähän koira pärjää yksisilmäisenä loppuelämänsä.
  Aurinkoa nyt kuitenkin matkaan, tuosta tapahtumasta huolimatta!
  t. Eija

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Eija <3
  No niinpä, pahaa mieltä on ollut täälläkin, paljon! Juu eipä tuo Onni itse osaa peilistä katsoa, että silmä uupuu.. Ihan reippaana se tuossa jo juoksee ja häntäkin heiluu. Urhea pikku potilas. Todella toivon, että tämä oli nyt tässä..muuten ollaan aika vaikeuksissa kahden uroksen suhteen. Ensi kesänä tämä(kin) on onneksi kaukainen muisto ja asiat ovat ratkenneet. Etenpäin! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, niin ihanalta näytti tämän tarinan alku. Mikä ihana tunnelma paljulla. Mutta voi kamala mikä loppu. Olen niin pahoillani. Voimia ja pikaista paranemista pienelle potilaalle.

  VastaaPoista
 4. Kurjuus... Ihan hirveetä. Ja sitten kun pitää vielä miettiä että jatkuuko homma tilaisuuden tullen. Voihan pööh. Meilläkin on koira, yksi vain, mutta rakas kuitenkin. Tsemppiä sinne tilanteiden keskelle ja aurinkoa kevääsi toivottelen!

  VastaaPoista
 5. Höh, minkä takia oot mennyt poistamaan koirapostauksesi? :O Eihän tuossa mitään salattavaa tai hävettävää ole.

  VastaaPoista
 6. Rauhallista ja hyvää tekevää retriittiä sulle <3
  terkuin Eija

  ps. kiva kun patterikoira voi hyvin!

  VastaaPoista
 7. Voi,mä saavuin vaan paljua ihailemaan mut ilmeisesti siellä on ollut koiratappelua? Meidän Jekullakin meinas käydä pari vuotta sitten pahasti, kun Jekku ja Punkki tappeli ja Punkki osui häntä silmään.. Veri vaan tirskui :( mut onneks ei silloin näkö mennyt. Mut totta se on, koira voi elää ihan yhtä täyttä elämää yhdellä silmällä! Terkkuja koissille sinne :) niin ja paljun kruunu on hieno!

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanat naiset myötäelämisestä tämän koirahässäkän keskellä! Nyt on onneksi kaikki hyvin ja me ihmisetkin olemme ottaneet opiksemme, ettemme sotke tietoisesti laumassa vallitsevaa hierarkiaa. Onni on iloinen ja niin hauska pikku söpöläinen ilman toista silmääkin! Tapaus oli niin ikävä ja surullinen, etten halunnut sitä jättää itselleni muistutukseksi tänne, kun kaikki lopulta päättyi paremmin mitä uskalsin toivoa. <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.