perjantai 25. tammikuuta 2013

Väliaikapäivitys saunatyömaalta

Viime viikonloppuna pääsimme vihdoin käymään tulevalla rantasaunalla. Onneksi nyt oli tapahtunut, ja paljon! Sisällä oli jo eristetty ja lämmintä. Ikkunat ja ovet olivat paikoillaan (vaikka osa ikkunareijistä oli vielä puhkaisematta ulkoapäin). Paljon piti tehdä päätöksiä muutamassa hetkessä. Tässä minun ja rakennuskoplan kanssa käymä keskustelu:
Mihin pistorasiat? - Niin...no joka puolelle
Millaiset lamput tulee? - Ööööö, jotain sellasia ledejä kattoon ja parvelle kanssa
Mitä saunan seiniin? - Jaa, sellanen vanhan laudan värinen harmaa olis kyllä kiva, petsataan siis harmaaksi.
Sisäseinät? - ööö, no oikein leveää valkoista paneelia poikittain
Rappuset? - öö..jotkut valkoiset
Sähkökaappi? Huoh, jonnekin visusti piiloon!
Kiuas? Niin, mies tietää siitä, mä haluan vaan valkoisia kiviä, muulla ei väliä.

Ja näin siis tuli suunniteltua melkein jo koko homma!! Kyllä naiset osaa!! :)

Tämä alimmainen kuva on otettu mereltä. Tuo epämääräinen viiva maassa on terassia. Tuosta pesuhuoneen ovesta marssitaan suoraan terassin läpi laiturille. Löylystä on mahtavat maisemat! Tuohon vasemmalle ulos tulee näkösuojaksi seinä (tuolla ylhäällä menee tie) johon on jo hankittu koristeeksi (toivottavasti ei tarpeeseen) pelastusrengas... Ulkolaudoitus on tummanharmaa vaakalauta. Väri on valittu sovittamalla vaaleanpunaista pelargoniaa sitä vasten!
Naisen logiikkaa parhaimmillaan ;)

Tässä sitä vastoin ei enää ole mitään järkeä: Aloin tyhjentää kaapeista tavaraa jotka olen jo hankkinut saunaa varten...Voi kauhistus... Näitä kasseja olikin sitten jo aika monta! Ja kyseessä on vain yksi onneton takkahuone. Taas on lähtenyt meikäläiseltä mopo karkuun..
Viikonloppuna aurinko pysytteli pilven takana, mutta onneksi on sieltä sittemmin tullut esiin. Tuntuu kuin eläisi satumaassa, niin kaunista on nyt.
Olen nauttinut auringosta joka päivä, silläkin uhalla että aloittamani maitohappobakteeri+viherpeirtelö yhdistelmä on ollut SUPERtehokas! Maailmassa ei ole puhdistusoiretta, josta en olisi kärsinyt. Sitkeästi olen silti jatkanut ja nyt alkaa helpottamaan. (viikko kulunut) On tainnut olla moni asia pielessä, kun puhdistautuminen on näin iso juttu! Uskomattomia maitohappobakteereita kerta kaikkiaan, enpä ole ikinä vastaavaa kokenut. En tosin enää tiedä uskallanko sittenkään niitä suositella... Kunhan olen kriittiset 10vrk ohittanut niin katsotaan missä mennään...

Aurinkoa, iloa ja valoa viikonloppuunne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.