lauantai 3. marraskuuta 2012

Hentoinen harmaa

Tänään on ollut sopivan utuista ja hiljaista. Perheen ehdottomasti äänekkäin pikku-pöpisijä on viikonlopun pois, sen todella huomaa. Päivän haasteena on ollut tarjoilla lapsille pitkästymistä. Tänään ei ole kiire minnekään, ilma ei kutsu ulos, radiot ovat kiinni, kaupat ovat kiinni.
Kekseliäimmät ovat jo leiponeet pellillisen muffinsseja, toiset pelanneet erän korttia.
Minä olen saanut pitkän tauon jälkeen kamerani kuntoon ja katselen harmautta sen läpi.
Ikkunasta aukeava maisemani, katselen aina tätä samaa puuta, kun joogaan ikkunan edessä, vakiopaikallani. Teen samoja liikkeitä viikosta (ja jo vuodesta) toiseen,mutta puu muuttuu vihreästä valkeaan. Minulla on joogaamiseeni ristiritainen suhde. En millään jaksaisi tehdä sitä (sillä minulle henk.kohtaisesti laadittu ohjelma kestää tunnin) mutta en millään voi olla pitkään tekemättä. Se tarjoaa ratkaisun lähes jokaiseen henkiseen tai fyysiseen lukkoon. Miten se voikin toimia niin monella tasolla?
Mutta maisemat ovat ihania, niissä ei tarvitse ajatella mitään.

Ikeaan on tullut näin kauniita tarjottimia. Ostin sen ensin seinälle magneettitauluksi, mutta se saikin jäädä tähän pöydälle. Iltaisin kilpaillaan siitä kuka saa sytyttää kynttilät.
Olen aina kammonnut marraskuuta mutta tänä vuonna olen päättänyt selvitä pimeydestä yksinkeratisella reseptillä: Villasukissa, kynttilöitä polttamalla ja varaamalla pikkuloman kylpylään.


Lempeän harmaita hetkiä hetkiä sinulle toivon <3
Elina
p.s Mies oli käymässä mökkityömaalla. Runkopuut ja kattotuolit ovat paikoillaan! Hurraa! Otti kännykällä kuvia, tässä yksi vesirajasta otettuna. (Rajatkaa silmistänne etualalla olevat vanhan tallin jäänteet) Olen innoissani, jotain tapahtuu, tekisi mieli hyppiä tasajalkaa! Toi parvikin tuntuu jo nyt niin kivalta.. oi kuinka kiva nähdä siellä sitten se pyöreä ikkuna... Ensi viikolla pitää tietää rakennuksen ulkomaali. Olen ihan liikaa kahden vaiheilla tehdäkseni päätöksen. Olisiko rantasauna savunharmaa (sama väri kuin ulkohuussissa) vai melkein mustanharmaa? Täytyy varmaan lopulta heittää kolikkoa!


p.p.s Huom, käykääs lukaisemassa tuosta sivupalkista Himalajan nauru-blogin naurujoogahasteesta, mielenkiintoista..taidankin lisätä vielä sen marraskuun selviytymispakkiini.

2 kommenttia:

  1. Jos ulkona onkin harmaata ja tylsää, teillä sisällä on niin kaunista ja kodikasta. <3 Marraskuu on kyllä tylsä kuukausi. Ainoana lohtuna lähestyvä joulu... Kun vaan saatais jo pian valaiseva lumi maahan.

    Leppoisaa sunnuntai-iltaa! :)

    -Päivi-

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itelläs on! :) Joo, lunta ei näy ei kuulu, pitää aloittaa valojen kylväminen ja kynnttilöiden ja roihujen polttaminen! Kirkasvalolampun kannoin keittiöön, tässä pikku selviytymispakkaus.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.