maanantai 15. lokakuuta 2012

Nurinaa ja narinaa

Syksy alkaa hiipiä taloon ja maisemaan. Tuntuu, että tämän sateisen kesän jälkeen en ole ihan vielä valmis ottamaan sitä vastaan, niin paljon on jäänyt vajetta valosta ja lämmöstä.. Varmaan siksikin nurisuttaa tuo meidän rantasauna-työmaa..

Olen odotellut täällä kuumeisesti, että pääsisin päivittelemään kuulumisia rannasta ja saunan rakennuksesta, mutta voi että miten turhauttaa tämä rakennuskulttuuri, johon jatkuvasti törmään.. Työmaalla kaikki seisoo, ukkoja ei näy, tavarat kastuvat pihassa. (juu, ne pyöreät erikoistilausikkunatkin, voi hitsit!) Viime viikolla tartuin itse jo luuriin ja ihmettelin aikatauluja. Samalla pelkäsin suututtavani urakoitsijan niin, että eivät tule enää ikinä. Kireydestä huolimatta koitin siis teeskennellä edes hieman ystävällisempää ihmistä. (huonosti) Hän vähän kummasteli soittoani, että eikös se ensi keväänä vasta ala se mökkikausi... En MITENKÄÄN kehdannut sanoa, että juu juu, mutta mä ajattelinkin tässä jo joulusaunan lämmittää...(Kun kerran verhot ja taulutkin on jo valmiina)
Kai se on niin, että raksamiehistä on tullut jotain niin korvaamatonta, että he voivat sanella aikataulut mennen tullen. Olen huomannut saman jo ennenkin. Kun joku sitten saapuu työmaalle niin pitäisi olla kiitollinen? Sähkömiehen ilmestyminen on jo ihme, kuin joulupukin saapuminen. Missä työssä me naiset käyttäytyisimme samoin? Voisiko joku kampaaja vain ilmoittaa, että kuule, se värjäys ei käykään tällä viikolla, tuli muita hommia, katsotaan jos joku ehtisi ensi viikolla...
Perustukset ovat sentään paikallaan. Takaosassa sauna ja pesuhuone, etuosa on takkahuonetta.
Tänään ovat miehet kuulemma ilmestyneet paikalle 2vkon tauon jälkeen ja aloittaneet rungon pystytystä, se oli hyvä uutinen! Jotenkin vasta seinät tuovat sen tunteen, että tästä tulee jotain :) Opettelen siis tässäkin asiassa kärsivällisyyttä, joogaan, sytytän kynttilät. Ajattelen teitä kaikkia, hengittelen, hymyilen.
Voikaa hyvin!


3 kommenttia:

 1. Voi ei! :/
  Jaksamisia mökkiprojektiin.
  Ymmärrän täysin tuon nurinasi ja suuren harmituksesi! Me rakennutettiin talo joka oli jo valmiiksi fiasko.. Kyllä on saatu odottaa korjailuja sen jälkeen kun sisäänmuutettiin. Kellään ei ole kiire tänne meille. Välillä on jo ollut oma pää koetuksella koko asiasta. :/
  Tuo sama on käynyt mielessä, voisinko jättää hoitamatta ihmiset työvuorossani ihan tuosta vaan kun ei vaan jaksais tai huvittais ja sanoa että tuun sitten kun huvittaa..? ;) (no onneksi aina huvittaa, mutta kuitenkin, kun vertaa näihin raksa ukkojen touhuun! Ei kyllä onnistuis mun alalla.)

  Mukavaa syksyä teille kaikesta huolimatta! ♥

  VastaaPoista
 2. Niinpä!! (muistin muuten vastanneeni tähän, mutta eipä se ollut tänne tullutkaan) Ju hermot menee työmiesten odottelusta. Pahinta on se, että tulevat (kauhean oodttelun jälkeen) tekevät hetken ja häviävät taas eikä homma ollut vieläkään valmis!!! Onneksi tänään tuli työmaalta positiivista viestiä. Itseäkin helpottaa kun tavarat saadaan säältä suojaan etteivät ne makaa kurassa. Mukavaa syksyä sullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, meillä hurautti talofirman pojat pihaan ja totesivat ettei meidän tikkaiden pituus riitä, että pääsevät välikatolle.. Lähtivät hakemaan niitä pidempiä tikkaita. No viikkoon ei näkynyt, ei kuulunut. Ja kirjoitinkin sitten blogiini ihan sievästi että mistäköhän asti niitä tikkaita lähdettiin hakemaan..? Johan tuli seuraavana aamuna soitto että olisivat tulossa :D Tämä on tapahtunut ennenkin monta kertaa, kun valitan blogiini heidän tekemättömiä töitään tai välinpitämättömyyttään, niin johan alkaa tapahtumaan ;) Sainkin sitten kuulla että kyseinen talofirma seuraa blogeja joissa heistä kirjoitellaan. Hih! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.