keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Sopivan harmaata

Sopivan harmaata kynttilöille :) Tämä kesä on ollut kyllä...huokaus. Koska ne helteet alkavat? Pionien kukinta alkaa olla lopuillaan, vielä jokunen löytyy maljakkoon. Niin kauniita...ehdottomasti lempikukkiani.
Vaihdoin olohuoneeseen maton ja sohvatyynyt, tuli rauhallisempaa (mikä on ihan toivottavaa, meillä kun on hulinaa jo muuten koko ajan)

Tämä pikkupöytä olohuoneessa on mieleeni. Katselen sitä aina, kun joogaan ja ulkona avautuvaa maisemaa.
Ostin tuon Riviera Maisonin lyhdyn talvella, siinä luki iloisesti punaisella jouluntoivotukset. Pidin siitä kuitenkin sen verran, että halusin käyttää sitä muulloinkin joten hioin tekstin pois. Siinä se nyt on mennyt joulusta asti, mietin välillä sen maalaamista, mutta sitten tulee aina jotain muuta...

Hankin ensin vaunuun Hemtexin alesta tämän lautasen ja se tuntui niin kivalta, että sellainen piti vielä kotiinkin hakea...
Ajatukset alkavat varovasti suuntautua jo kohti uutta rantasaunaa... varsinkin, kun eilen maalari, sisäpuolen tekijä ja runkoporukka kaikki sanoivat tulevansa kuukauden sisällä.. Eihän tätä usko ennen kuin näkee! Toiveikkaana olen kuitenkin jo hankkinut (liikaa) tavaroita saunaa varten. Viimeisimpänä nämä ihanat tyynyt takkahuoneeseen...Kiitos vinkistä: http://lilla-tirlittan.blogspot.fi/ :)
Ja tämä simpukkakulho...(ihan mihin vain, ilmeisesti on kukkaruukku koska löysin sen rautakaupasta, mutta meni viikonlopuna sipsikulhosta )
Nyt pitää kiiruhtaa ulos, mies nikkaroi siellä rantaan tiskipöytää, lapset odottavat että pääsevät sitä maalaamaan (mustaksi!) Ja minä, että pääsen...hmm...tiskaamaan?!?

Voikaa hyvin! Mukavaa, seesteistä loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.