perjantai 27. heinäkuuta 2012

Mökkijuttuja

No onpas kivaa saada tänne vähän elämää vaikka onkin heinäkuu! Onnea kovasti kaikille arvontaan.. :) Hain TAAS pikku Iidan paketin, ihan jo melkein liikutuin kun se tuli ovesta:
Että ruma pahvilaatikkokin oli paketoitu. Ihan kuin olisi ollut joulu. Paketista paljastui astioiden kuivausteline! Halusin jotain muuta kuin sitä iänikuista muovista.
Mutta mun mielestä mulla on yksi maan hienoimmista tiskipaikoista! Jospa tiskaaminen olisi tästä lähtien iloista puuhaa? Mies sai tiskipöydän mökkitontille valmiiksi, ollaan tosi iloisia siitä. Esittelen lähemmin, kun saan siihen verhot paikoilleen...
Tytöt siinä valmistivat jo kasviswokkia. (takana tuleva rantasauna)
Rannassa jossa tiskivedet valuvat maahan on toooosi tärkeää käyttää luontoystävällisiä pesuaineita. Tykkään kyllä käyttää sellaisia muutenkin. (mutta itse asiassa tuosta kuvassa olevasta tiskiaineesta en kauheesti tykkää, joten sitä en tässä sen enempää mainosta, pullo on kyllä kaunis) Luin muuten jostain, että nainen laittaa päivässä itseensä 500 eri kemikaalia...se on aika pysäyttävä lukema, eikö? Pistää miettimään kaikkea muutakin mitä päivittäin käyttää.
Mökkitontilla onkin jo käsisaippuasta lähtien kaikki 100% biohajoavaa.
Sillä merestäkin on kannettava huolta.. mutta yksi huolenaihe minulla sentään on vähemmän:
Joutsen ei ole yksin. Ihanaa! Ja poikaset ovatkin jo aika isoja!
Kaikkea pientä kivaa kertyy vaunulle. Etuteltaan koottiin iso arkku jossa säilytän istuintyynyjä.

Paviljonki taistelee paikastaan tuulta vastaan...
Pieni hassu koira tervehtii hätäisiä huussin ovella
Loppuun vielä ihan ehdottomasti paras juttu. Työmiehet, molemmat ryhmät, ovat ilmoittaneet olevansa paikalla ensi ma aamuna! Noooh, toisella oli joku säävaraus...
Mutta, sitten pitäisi alkaa purkutyöt. Voi että miten toivon, että se olisi totta. Tuskin maltan odottaa että pääsen tästä traktoritalli-hirvityksestä eroon ja saan tilalle ihanan harmaan harjakattoisen rantasaunan pyöreine ikkunoineen ja isolla terassilla! Tästä tulee siis varsinainen ennen ja jälkeen juttu! Pysykää kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.