maanantai 16. heinäkuuta 2012

Blogin siivouspäivä

Heipparallaa! Koitin kaivella täältä teksteistä talonkuvaa (eikä löytynyt) ja onnistuin sähläämään sivut sekaisin. No, josko tästä eteenpäin tulisi joku järjestys tähänkin sotkuun. Lomaillaan lasten kanssa täällä Tampereen kupeessa ja vietetään hämärähyssyä sadetta kuunnelleen ja korttia pelaten. Ihan epäoikeudenmukaiselta tuntuvat nämä ilmat, vaikka pitäisi osata nauttia sateistakin... Olkoon oppia ikä kaikki ja tämä minulle läksyksi!
p.s. Yllä oleva kyltti on tilattu Pikku Iidan puodista www.pikkuiidanpuoti.fi/ Tilailin kaikkea muutakin ihanaa ja paketin saatuani tulin todella iloiseksi. Miten pienet asiat, kuten kaunis paketointi, pieni kortti ja kaunis kiitos paketin mukana voivatkaan tehdä hyvää. Ihana puoti!

3 kommenttia:

 1. Minä pidän sateesta, mutta rajansa kaikella...:)

  VastaaPoista
 2. No niinpä. Minä en edes pidä, joten alkuasetelma on vieläkin kehnompi. Olen kierrellyt koko päivän Ideaparkissa (lapset ja mies siellä huvipuistossa) koko muun sadekammoisen kansan kanssa! Sadetta vielä olisimme jotenkuten sietäneet, mutta ukkonen ajoi meidät matkaan. Olisipa huomenna edes hetken kaunista että pääsisimme tästä paikasta nauttimaan..

  VastaaPoista
 3. Nämä kelit ei kyllä tosiaankaan paljon naurata. Tuntuu että aina sataa ja on kylmä : /

  Pikku Iidan puodin paketit on todella ihania :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.