maanantai 11. kesäkuuta 2012

Suloinen suvi

 Lauri ja Oliwer. Koko elämänsä yhdessä viettäneet ystävykset. Yhä jaksaa Oliwer noutaa Laurin heittämää keppiä ja haukkua kiivaasti uutta. Välillä pojan ja koiran välillä väreilee hiljaista surua, vanhan koiran menettämisen pelkoa. Saisimmepa pitää reippaan pappamme vielä vuosia!
Rannassa äänet lumoavat minut joka kerta, joutsenet ovat pesiytyneet kaislikkoon, yli liitäessään niiden huuto on sykähdyttävä. Kesän ääniä.. käväisin hiljaisuuden retriitissä jokavuotiseen tapaani ja korvani herkistyivät kuulemaan, kuuntelemaan. Kesä tarjoaa lintukonsertin jo aamusta alkaen.
Mietin, että pitäisi löytää hyvä myös marraskuusta, pimeydestä ja hiljaisuudesta... Keksin sen varmaan vielä joku vuosi, siihen asti otan kaiken irti Suomen suvesta, mikään ei mielestäni vedä sille veroja!
Aurinkoa päiviinne ja sydämiinne!

5 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia.

  Hiljaisuus kuulostaa nyt jostain syystä varsin houkuttelevalta :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ja oikein aurinkoista ja rauhallista Juhannusta :)
  t. Eija

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa, lämmintä ja rauhallista Juhannusta koko porukalle :)
  t. Eija

  VastaaPoista
 4. Niinpä, kaunista on. Oikein sielu lepää näissä maisemissa ja kuvissa. Muutamasta ehdin jo teettää taulunkin :) Oikein ihanaa eloa ja oloa teille kummallekin. Jaanalle sinne kauas! Ja Katsulalle tärkeitä, hiljaisiakin hetkiä toivon.. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.