tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu auringossa

Kenellä muulla munkit tunkevat jo korvista? Huh, vielä eilen tämä lautanen vei kielen (ja laihiksen) mennesään.. nyt... No joo, onneksi vappuun on taas kokonainen vuosi ja rasvan kärykin on jo tuuletettu!
Sain vappua varten terassit putsattua ja kalusteet paikalleen. Tänä vuonna koitetaan näin, ilman toista ruokapöytää. Tuunasin vanhasta liikuntasalin penkistä harmaan "sohvapöydän".

Ikeasta hankin pihasaunan eteen nämä tuolit. Niitä on vaikea uskoa muovituoleiksi!
Vapun kunniaksi pihaa on puunattu ja nurmikkoa haravoitu oikein tosissaan.
Leikkimökkikin on jo tuuletettu ja osa kalusteista on saatu paikaoilleen talven jäljiltä. Ovessa kutsuja ja mainoksia avajaisiin :)

Lauri ja hänen kaverinsa vappufiiliksissä. Nauratti, ihan kuin vanhoista kummeleista ne spiidi ja saku! Taustalla istuu vaunuissa uusin pupuperheen jäsen:
Frederik! Voi että sillä on ollut hauska vappu, kun on päässyt joka puolelle. lapset kohtelevat sitä ihan kuin jotain oikeaakin kaveria, 110 cm pituutta saa sen ehkä aikaiseksi.

Iloa ja valoa! Voikaa hyvin :)

5 kommenttia:

 1. Näyttipäs taas kivalta arjen kuvat, mielellään sitä itsekin menis tuonne leikkimökkiin puuhastelemaan =)

  Ja hyvältä myös tuo kuisti/parveke/terassi.

  Meillä on mökillä (mikä ei siis eristetty vaikka katto ja seinät on mutta rakosia esim. lattia vaan lankuista ja välissä aina raot)vanha kellastunut puunvärinen pirttipöytä ja penkit. Tekisi mieleni maalata ne valkoisiksi tai vaaleanharmaiksi, kun meinasin ne jo pois heittää mutta kun nyt katson noita sun (vähän kyllä erilaiset) penkkejä niin hienoilta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva kun kommentoit :) Arkeahan tämä elämä on, mutta mukavasti pyhät sitä juhlistavat. meillä kaikkia pyhiä vietetään lasten ehdoilla joten vappunakin pääosassa ovat munkit ja ilmapallot :) Tuo ns sohvapöytä oli ennnen just sellainen kellastunut mäntypenkki. Maalasin pohjan valkoisella ulkomaalilla ja sitten puolihuolimattomasti harmaata päälle. Nyt se on hieman laikukas. Voin koittaa ottaa siitä parempaa kuvaa, jos haluat. Rautakaupan tarrakirjaimilla liimasin kylkeen tekstin: Friends. Terassi on meillä ahkerassa käytössä kesällä, tänäänkin ajattelin kattaa välipalan sinne kunhan koululaiset kotiutuvat.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköiset nuo "rottinkituolit". Pitänee lisätä hankintalistalle :)

  Aurinkoista arkea! Minä ainakin koitan nauttia kovasti näistä päivistä kun isommat on vielä koulussa ja pääsee vähemmällä ruuan laitolla : )

  VastaaPoista
 4. Uusi yritys. Kävin teillä jo aijemmin kirjoittelemassa taas siitä kun teillä on siellä jo niin ihanan keväistä ja meillä on piha vielä ihan lumen peitossa, vain autotiet on sulaneet, mutta tekstini haihtui taas taivaan tuuliin ja kun olin töihin menossa en kerennyt enää uudestaan alusta aloittaa. Voi miten odotan vihreyden hiipimistä pihamaalle, kotvasen kestää vielä :)
  Tuo pupu on huippu! Varmasti mahtava kaveri lastenkin mielestä. Nuo rottinki tuolitKO ovat muovia, voi hitsi, semmoiset mie tarvitsen ihan todellakin. Autotallin kulmalle, siihen mihin aurinko ensimmäisenä alkaa lämmittämään, siihen olen kaivannut istuinta joka kestäisi säätä, olisi kaunis ja siinä olisi kiva istua. Sellaisia "muovinarupunos" tuoleja olen katsellut mutta eipä ole nuin kaunista ja silmiin sattunut. Ikean kuvastossa(tai jossain) olen nägnyt tuon tuolin ja harmitellut että ostin kuistiin ne valkoiset mutta ajttelin ne oikeiksi, ei ulos sopiviksi. Tiedänpä mitä ensi viikonloppuna ikeassa katselen.
  Ihanaa, ihanaa kevättä sinne ja voimia, paljon, paljon voimia tärkeässä työssä.
  Piupau

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne! :) Täällä kevät on ihanana pitkällä mutta aurinko on viime päivinä antanut odotella itseään. Ollaan oltu pihalla ihan valtavasti. Nuo rottinkituolit ovat kyllä nappiostos. Itselläni kävi vielä niin hyvin, että bongasin ne sieltä löytönurkasta (olleet mallikappaleina) ja maksoin niistä vain 40 euroa. Tosin niistä puuttuivat istuintyynyt (niihin kuuluu mustat) mutta en niistä olisi niin välittänyt, nuo raidalliset oli hyvät. Toivottavasti nuo kestävät. Kiitos voimien toivotuksesta. Otan ne ilolla vastaan. Onneksi tämä työ, vaikka ottaakin paljon, antaa myös. Hyviä ajatuksia sinne myös! Ja tsemppiä Katsulan pohdintoihin :)

  T. Elina

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.