tiistai 3. huhtikuuta 2012

Vihdoinkin tähtiä...

Pieniä ostoksia
Tai, no.. ei ehkä ihan pieniä jos ostamista pitää miettiä 5vuotta! Nyt sen sitten tein ja tilasin kertarysäyksellä itselleni nämä tähtityynyt. Nopeasti revin ulos paketista etten vaan tulisi katumapäälle. On se kummallista miten sitä on vaikea sallia itselleen mitään arvokkaampaa.. lapsille sen sijaan hankkii koko ajan jotain.
Lampaantaljat ja villatyynyt saivat nyt väistyä, vaikka ulkona onkin taas talvi :( En tykkää. Olen malttamaton, haluan kevään takaisin pian!
Jossain sentään vihertää, kuten purkeissa ja tämä pieni sipuli on ihan itse tehnyt itsestään näin hienon koristeen
Sallittakoon vielä yksi pupujussi, kun en voi niitä vastustaa..
Näin kivoja kehyksiä löytyy tiimarista! Myös roosana.
Kiva kun olette jo löytäneet tienne tänne. Olen ollut vähän neuvoton, että miten saisin sanaa muutostani eteenpäin vanhoille lukijoilleni... lähdin kuitenkin vähän töksähtäen, ja se ei yleensä kuulu tapoihini. Mutta tervetuloa teille kaikille!
Aivastellen ja niiskutellen, Elina

4 kommenttia:

 1. hihhhiiii...mä just ostin saman kehyksen sellasena vihertävänä :))
  mites se taas menikään ;)
  ootsit flunssan kehitelly :(

  VastaaPoista
 2. Ihana tyyny ja ihanampaakin ihanampi tuoli! Mulla on ihan sama, että en raski oikein itelle mitään tilata, mutta lapsille kyllä ostelen tuon tuostakin kaikkea. Vaikka pitäishän sitä osata itseäkin hemmotella..!

  Ihanaa pääsiäistä teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos naiset! Jaana: Hih, eipä yllättänyt juu, miten aina bongataan samat tavarat! :)
  Maria: Olet oikeassa, tällä menolla harjaannun kyllä. Tosi tyytyväinen olen tyynyistä, onhan ne hirmu laadukkaan oloiset. Muistan kerran, että olin lasten kanssa uimakoulussa ja vieressä istuva äiti oli ottanut istuintyynyksi gantin tähtityynyn, likaiselle penkille. Jo silloin katselin sitä kummastellen ja ihaillen...aikaa on tuosta nyt hmm... kolme vuotta ainaikin. Ihanaa pääsiäistä sinnekin, vietetäänkö sitä muuten siellä jotenkin? Täytyy tulla blogiisi kurkkimaan!

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  No todentotta, kaipasinkin kovasta blogiasi ja harmittelin että olet lopettanut. Oli siis mieluinen löytö, toisen blogin kautta löytää sinut. Olen seurannut arkeanne säännöllisesti, meillä on 5 lasta, joista yksi sijoitettu. Sen lisäksi toimimme monelle lapselle tukiperheenä ja varmaan joskus sijaisperheenäkin, kun lapsoset kasvavat. (siksikin siis tekstisi kiinnostaa kovasti) Ostimme myös samoihin aikoihin mökin ja monia siihen liittyviä samoja pähkäily käyneet läpi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.