maanantai 2. huhtikuuta 2012

Noitia täälläkin

Lapsen elämässä tuntuu olevan kolme päivää yli muiden: Joulu, synttärit ja palmusunnuntai! Näin ainakin meillä.Kaikkeen taitaa vahvasti liittyä sokerihumala...Se saatiin eilenkin aikaiseksi oikein kunnolla, kun noidat lähtivät kiertueelle. Oksia oli tehty jo päiväkausia, muistaakseni joku sanoi, että niitä on 140! Voiko olla? Ainakin niiden kuljetus tuotti aika paljon sadattelua ja pihalta löytyi jos jonkinmoista sulkaa ja koristetta kun noidat karauttivat pyörillään liikkeelle.
Pääsiäiseen on vielä matkaa, mutta rairuohot alkavat olla jo kohta tiensä päässä. Ihanaa vihreyttä! Täällä maa peittyi eilen lumeen, aikamoinen takaisku, kun vielä eilen aamulla piha oli näin sula.
Tuntuu hyvältä aloittaa täällä uudessa osoitteessa. Eilen huomasin, että voin liittää tänne vanhoja juttuja, koska ne ovat rakkaita muistojani niin laitoin niistä osan tänne.

Ihanaa, valoisaa ja lempeää viikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihania pääsiäistunnelmia. :)
  Täälläkin kevyt lumikerros taas maassa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että lumi pian sulaa ja se kevät saapuisi kunnolla. Teilläkin siellä eletään aika jännittäviä aikoja.. :)

   Poista
 2. Hei!

  Aloitteleva blogisti pomppaa mukaan seuraamaan! Tänne löysin Amandan tuvalta =)

  Leppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa mukaan! Kävin kurkkaamassa blogissasi, mutta oli niin kiire, etten ehtinyt perhetyä yhtään niin hyvin kirjoituksiisi, kuin olisin halunnut! (mielenkiintoista) Tulen siis uudelleen. :)

   Poista
 3. Ihanat pikku noidat ja miten valtavasti virpomisoksia...:)

  t. Uusi lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! No oksia ainakin riitti, mutta kaikki menivät vaikka lapset olivat vissiin vähän nuukailleetkin välillä niiden kanssa. Iltapalaa ei ainakaan eilen halunnut kukaan noidista, joten varmaan ihan riittävästi sitä karkkia oli..;)

   Poista
 4. Ihanan levollista pääsiäisviikkoa sulle! ♥ Voi ihanasti ja onnea tälle uudelle... :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.