sunnuntai 26. helmikuuta 2012

kesä ajatuksissa

Muistattekohan vielä mökkiprojektimme? Mehän siis päätimme kaikesta harmista huolimatta pitää rantapaikkamme ja kärsiä nahoissamme homeisen mökin purkukustannukset. No, mökki ja varasto on nyt sitten purettu ja puita kaadettu. Paikalla "riehuu" niin iso kaivinkone,että se täyttää koko pihan!
Kävimme lasten kanssa ihmettelemässä kaikkea viime viikolla.Samalla Lauri pääsi kokeilemaan elämänsä 1. kerran pilkkimistä. Joo, moni muukin kokeili, mutta se ei ole selvästikään näin lyhytyjännitteisten lasten puuhaa... ;)
Rannassa on yhä vanha autotalli, josta tulee rantasaunamme. Rakennuslupa saatiin muutama päivä sitten. Vähän sitä jännitin.. Olen itse suunnitellut tuota saunan ulkonäköä(mutta siis autotallin ulkomittojen sanelemana). Tässä se nyt sitten on. Värittelin tähän vähän värivaihtoehtoja, jotain tummanharmaan ja vaaleanharmaan-sinisen välillä se sitten on. Mitä te ehdottaisitte? Näitä kuvia saa klikkaamalla isommaksi.
Koitan saada sellaista Long island beach house-henkeä... Saunakamari on suht pieni, mutta sen päälle saatiin parvi. Tarkoitus on, että olisi joku sisätila, jossa olla vaikka paarmoja paossa, sillä ainakaan muutamiin vuosiin sitä varsinaista päämökkiä ei ole kyllä rahkeita rakentaa...toivottavasti joskus! Siihen saakka pärjätään näin:
Tuosta tulevan rantasaunan edestä pitää kaataa myös vielä tuo iso kuusi vasemmalta, sillä siihen tulee terassi.

Haluan toivottaa jokaiselle valoa ja huoletonta ensi viikkoa  seuraavin sanoin!

Jos pystyt ratkaisemaan ongelmasi,
mitä syytä sinulla on olla huolestunut? 
Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaasi,
mitä sinua auttaa olla huolestunut?

-Shantideva-

1 kommentti:

  1. Kiva suunnitelma. Kyllä tulee kiva sitten mökistä. :)

    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.