sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Valo

Vihdoin selätimme pimeyden voimat. Tänä vuonna pimeys oli taas entistäkin tiheämpi. Ilolla tervehdin sisään lipuvaa valoa (vaikkakin se paljastaa pölyt joka puolelta). Se sai minut tarttumaan kameraan.
Muistattekohan oksan jonka maalasin ja ripustin kattoon ennen joulua? Vaihdoin siinä iloisesti keikkuvat porot näihin lumilintuihin ja ripustettaviin lasituikkuihin.

Vieläkin on ihanaa poltella kynttilöitä, varsinkin kaikki tuoksuvat ovat mieleeni.
Tulppaanit ovat niin ihanan keväisiä joulun jälkeisessä kalpeassa kodissa, niihin ei voi kyllästyä!
Ostin tämän Riviera Maisonin lyhdyn ennen joulua. Siinä luki suurin punaisin kirjaimin joulun ja uudenvuodentoivotukset.Mielestäni se rajoitti kauniin lyhdyn käyttöä liiaksi, joten hioin ne pois! :)


Jos ihmettelette mitä tuolle kattopalkissa roikkuu niin taittelimme lasten kanssa kauniista papereista paperitähtiä vähän joka puolelle. ...
Voikaa hyvin! :)

4 kommenttia:

 1. Meillä poltellaan kynttilöitä kessää talavea...Nuo kauniit rottinkivarjostimet minulla hakusessa olkkarin lamppuihin :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että olet löytänyt uuden harrastuksen! Ja on kyllä ihanaa kun on vähän valoisampaa vaikka noita kynttilöitä onkin niin ihana poltella. Mukavaa viikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihana koti :) Olohuonenpöytääsi ihastelin,itsellä vastaava hakusassa.. Mistä olet löytänyt omasi?
  Kevät terveisin, Tuulikki

  VastaaPoista
 4. Heippa Tuulikki! Olohuonen pöydän olen tilannut hobby hallista!! Muistaakseni sarjan nimi oli augusti ja sitä oli tummana ja valkoisena. Aika kolhiintunuthan se oli jo valmiiksi... ns. "patinoitu". Eka pöytä oli niin halki, että palautin sen! Joku raja patinoituneellakin, joskus oikea sana on rehellisesti: rikki :D Mutta tämä on ollut ihan hyvä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.