sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Mööbelivalssia... taas! (Part one)

Alkaa jo ihan kauhistuttaa tämä mööbelivalssaus..Keittiön pöytähän muutti kesällä olkkarin puolelle, jos muistatte ja vaikuttikin hetken oikein oivalta ratkaisulta, kunnes: tarpeeksi monta kertaa kun on astunut olohuoneessa jauhelihakastikkeen, muusin, murojen ym. päälle alkaa tosissaan harmittamaan. Pysyköön siis ruokailu keittiön puolella. (Lisäksi kaipasin kipeästi paikkaa jossa voisin välillä oikaista itseni pikku kakkosen aikaan...)Lapset olivat varmaan helpottuneita. Ongelma oli se, että innostuksissani myin sen suuren divaanisohvan ja yht äkkiä ilman ruokapöytää olkkari olikin autio. Kovin lyhyen, mutta sitäkin tiiviimmän sohvavertailun jälkeen olen minäkin nyt liittynyt Ektorp sohvaklubiin( jonne taitaa kuulua jo 90% bloginpitäjistä.. ;D )Kuka voi oikeasti myydä sohvan tuohon hintaan ?!? (eläköön Ikea)
Napsin pari kuvaa illalla ja aamulla, vähän on vielä paikat sekaisin ja kattokruunukin pääsi oikeaan paikaansa pöydän päälle vasta tänään. Sitä ennen revin pari kristallia hiuksistani kun törmäilin siihen...Kuten huomaatte, luovuin nyt siitä ruusukuosista ja vaihdoin valkoisen päällisen nojatuoliinkin. Harmaata olisi tehnyt mieli, mutta pelkkä päällinen maksaa yhtä paljon kuin koko tuoli. Pitää odottaa hinnan alenemista... Toinen havainto minkä kuivista voisi tehdä on hullu intoni lampaantaljoihin. Nyt tajuan, että niitä on jo ehkä liikaa...olkkarissa yhteensä viisi! Olen todella varautunut jäätävään talveen! Vaikken sitä yhtään toivo!!
Tämän ihanan kaapiston löysin jostain tarjoustalosta! Ostin sen mökkiä silmällä pitäen, mutta en taida raaskia sitä sinne viedä. Tällä hetkellä se on jo ihan täynnä long island- tyylistä sisutuskamaa! Immosen taulun pelastin ystävän kirppiskuormasta itselleni.Toinen enkeli pienellä aikaa jolta lapset onnistuvat katkomaan käden...koittavatkohan nämä merkit saada minua siihen pahuksen peukaloleikkaukseen, jota tunnun välttelevän aika parantaa-paranemisen toivossa..
Nyt meiltä menee nettiaika, se kun sammuu automaattisesti joka ilta 22.30, jatketaan siis seuraavalla kerralla. Voikaa hyvin, tunnelmallista iltaa ja lempeää viikkoa jokaiselle!!

7 kommenttia:

 1. Kyllä tuo sohva on vaan niin kaunis. Muoti tuntuu nostavan eri väristen kankaiden hintaa, sillä tuskin se harmaa on hintansa verran parempaa kangasta.
  Ei kait noita taljoja voi liikaa olla,ne kun käyvät niin moneen:)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Moikka Elina, uusi lukija ilmoittautuu!

  Sinulla on todella kaunis koti, niin kotoisan ja harmonisen näköinen :)

  Tunnelmallista syysviikon jatkoa toivottelee
  New England Rose

  P.S. Tervetuloa kurkkaamaan blogiani Valkeat Unelmat!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin yksi Ektorp sohvaklubilainen :D ja on kyllä hyvä sohva! Tosi kaunis tuo teidän olohuone ja eihän niitä taljoja nyt liikaa voi olla. Ne niin sopii varsinkin tähän syksyyn ja talveen :)

  Toi lokerikko on myös tosi ihana. Sellaista olen myös meille etsinyt. mut eipä oo vielä sopivaa tullut vastaan :/

  VastaaPoista
 4. :) :) on ne kirppiskuormat ihmeellisiä

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  "hiljainen" vakilukija täällä =) Tuosta piti vielä kirjoittaa, että tuo lipasto on niin ihana, meinaatko että tarjoustalosta löytyisi? Muistatko hintaa yhtään. Ihana on kotinne muutenkin ja mukavasti kirjoitat perheestä ja elämästä. Kaikkea hyvää!!
  (meillä siis myös iso perhe, sijaisperheenä toimimme ja lisäksi tukiperheenä, siksiKIN blogisi on kovasti mieleen)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Teillä on niin kaunista ja kodikasta. Minuakin kovasti kiinnostaisi tietää, mistä noin upea lipasto on ostettu? Ja mistä nuo ihanat tekstiverhot, jotka olet kuvannut seuraavassa postauksessa. Jaksamista teille tärkeään työhön ja kuulaita syyspäiviä, toivotteleepi Lantliga Drömmar

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.