torstai 22. syyskuuta 2011

Nyt saan paljastaa!

Kolme unetonta, levotonta ja kihelmöivän jännittävää viikkoa on takana! Tänään nimet ovat paperilla ja nyt se on virallista: MEILLÄ ON MÖKKI!!!!
Kotiimme nähden meillä on leikkimökki, sillä siinä on vain 48M2, mutta mökki se on sekin ja millaisella paikalla se sijaitseekaan! En voisi olla onnellisempi siitä. Parasta on se, että meiltä on mökille matkaa vain 40 minuutin verran. Tullaan siis kotiin jos sataa... tai seinät alkavat kaatua päälle...:D Hyvää on sekin, ettei lähistöllä ole ainuttakaan naapuria.


 

Lapset olivat mukana viime lauantaina ja kalastivat innokkaana, onneksi paikka onkin varsin kalaisa! Harmi vaan, etten oikein osaa tehdä kaloille mitään... ja hieman mietin tuota kalastuksen eettistäkin puolta, mutta en millään raaski pilata lasten intoa...
No itse mökki onkin varsin haastava kokonsa puolesta..Mutta näen siinä kyllä mahdollisuuksia..
ainakin lapsilla on siis tiedossa turvallista ja tiivistä yhdessäoloa. Osa heistä onkin haaveillut asuntovaunusta, tässä siis vähän sellainen lomamuoto. Olen pinnistellyt vähäiset aivosoluni äärimmilleen pohtiessani mitä  mökkiin mahtuu ja miten ihmeessä sinne mahtuu 8 ihmistä? Mihin saappaat menevät? Jääkaappi?... pyörittelen pohjapiirrosta iltaisin kädessäni ja leikkelen huonekaluja paperista.
Toistaiseksi vasta mökin ulkomaali on varmistunut, siitä tulee melkein musta! (hui!)
Laitan sitten sisältäkin kuvia, suunnitellaan yhdessä. Kutsun teidät siis mukaan oman elämäni huvila ja huussi osioon. Tervetuloa mukaan!

10 kommenttia:

 1. Hienoa! Isohan tuo mökki on, ei mikään ihan pieni. Siihen viereen laitatte pari aittaa, jossa lapset voi nukkua. Meidän 7 hlö:n perhe yöpyy mökillä 16 neliön mökissä. Tosin vanhempieni iso mökki on samalla tontilla.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut mökkiläisille! toivottelee "leikkimökissä" asuva

  VastaaPoista
 3. Onnea!!! :) Ihanan näköinen paikka. ♥ Eihän siellä mökillä sisätiloissa tarvitsekaan kuin yöpyä. ;)

  VastaaPoista
 4. Voi onnea ihan kamalasti täältä sulle mökin omistajalle, pidähän meidän sitten ajatasalla remonttipuuhista, minäkin uneksin mökistä ja TUO teidän on aivan ihanalla paikalla, muuten saanko kysyä missäpäin? vai menkikö se multa ohi?

  Mukavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! On tämä aika jännittävää! Huomenna päästään mittanauhan kanssa paikalle. Ajateltiin kyllä pakata mukaan vähän eväitäkin, toivottavasti ei sada! En huomannut muuten sanoa, että tuo vesi on merta, ei järveä ja mökki sijaitsee Varsinais-Suomessa :)Sen nimi on muuten aurinkorinne. Bongasin kauppakirjasta.
  Ihanaa viikonloppua teille!
  T. Elina

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ihana paikka. Onnea!!!

  VastaaPoista
 7. Onnea mökkiuralle! Hienoja hetkiä on taatusti luvassa, itsekin mökkeilen vanhempieni mökillä ja mikäs sen mukavampaa :)

  VastaaPoista
 8. Moi!
  Me ostimme tänä kesänä myös mökin ja meilläkin on iso porukka (5lasta2aikuista ja usein tukilapsia mukana jne) Mökki on sama kokoa kun teidän, mutta pihalla on iso vierasmaja (kaksiosainen) joten meillä on sitten tyttöjen puoli ja poikien puoli, vierasmajoissa on tuplakerrossänkyt (eli parisänkyt ylhäällä ja alhaalla) Meillä on päämökissä sitten vain sellainen sohvasänky, ei muita sänkyjä. Mökkiin jää paljon tilaa kun ei ole sänkyjä täynnä. Pöytä on jatkettava, joten helposti siinä ruokailee ainakin 10 henkilöä. Kesällähän ollaan paljon ulkona ja tuo teidän piha ja ranta näytti tosi kivalta, niin siellähän porukka pääosin aina on! Onnea paljon!!!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti lapsenne nauttivat yhtä paljon kuin me lapsina samalla mökillä. Lapsuuden kesinä ei koskaan satanut :)

  VastaaPoista
 10. Moikka! Käytkö vielä rekisteröitymässä www.willawanilla.blogspot.com lukijaksi. Olit unohtanut, olet kuitenkin arvonnassa mukana! :) Ihania syyspäiviä ja onnea uuteen mökkiin! :)t. willa wanillan rouva

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.