tiistai 30. elokuuta 2011

Filttitöppönen ja jokerineiti

Muuttivat meille sunnuntaina! Kanikuume tuli ovesta sisään sellaisella rytinällä, että huh huh. Tytöt ja äiti hössöttivät iltakaudet pupuista, isäntä murahteli vieressä, mutta kuitenkin hyväksyvään sävyyn (= ei ainakaan karjunut). Tavoitteena oli löytää leijonanharjas-siskokset, kun käsitettiin että ne nyt ainakin tulisivat parhaiten yhdessä toimeen. Kun nämä puputytöt löytyivät, ne asuivat satojen kilometrien päässä! Onneksi kasvattaja oli tulossa näille kulmille kanien estehyppykisaan ja hän toi puput sinne sunnuntaina. Filttitöppönen ja jokerineiti saivat uudet nimet ja nyt he ovat Helmi ja Hilma.
Ilme kertoo kaiken :)
Meillä kun tämä elämä on vauhdikasta ja hullunkurista niin kanien kanssakin kävi sitten tietysti niin, että kanit tulivat su, mutta häkki vasta maanantaina..siellä ne sitten hyppelivät (ja pipanoivat)pitkin leikkimökkiä ja nukkuivat yön vanhassa pullolaatikossa! Yöllä kolmelta vielä valvoin ja kuvittelin miten kettu pääsee yöllä leikkimökkiin ja syö ne, ei auttanut muu kuin lähteä yöllä tunkkaamaan ovea tiukasti kiinni.. Samalla kun Hilma ja Helmi pomppivat mökissä, Onni notkui itkien koko päivän ikkunassa huuliaan lipoen!

Kyllä me naurettiin! Ja tulipahan nyt sitten leikkimökille kerralla käyttöä. Häkit (ulko ja sisä) tilasin jostain postimyynnistä saksasta. Asuntoon sisälle en voi pupuja ottaa allergiani takia.Harmittaa tuo allergia asia, olisi niin kiva ottaa näitä syliin ja paijailla, ovat niin kerta kaikkisen suloisia ja saavat hyvälle tuulelle!
Että tämmöistä tänne- Sillä aikaa kun me ollaan hössötetty pupuista on isäntä tehnyt meidän terassiin katoksen. Palaillaan taas sen ja muiden juttujen tiimoilta.
Voikaa hyvin!!! :))

7 kommenttia:

 1. Kyllä ovatkin söpöjä...Hilma ja Helmi, ja niin kivat nimetkin!

  VastaaPoista
 2. Onnea uusille perheenjäsenille !
  Riitta Kotipurosta

  VastaaPoista
 3. Ihanat!! Mulla on hirvee kissakuume, ollut jo puoli vuotta. Millon tää menee ohi?!

  Ihana teidän leikkimökkikin!

  Mukavaa ja tunnelmallista syksyä koko teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
 4. Voi mieletön mitä myttysiä. Ihanan hellyyttäviä. Meidän neitikin olis varmasti ihan rakastunut kun tuommoisen näkisi. Hassu pörrökani :)

  Piupau

  VastaaPoista
 5. on kyllä suloiset leijonanharja puput! meiltä löytyy myös kaneja ja ne on kyllä niin ihania lemmikkejä. tosi nätit nimetkin neideillä <3

  VastaaPoista
 6. Meillä kanit pomppivat farmarin takaluukussa ja odottivat, kun isäntä rakensi häkkiä (ja sivusta kuului mun tasainen säksätys, et eiks niitä nyt olis voinut hakea vasta sen jälkeen, kun häkki on tehty...)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.