lauantai 20. elokuuta 2011

Arkea ja juhlaa

Pitkästä aikaa! Tervehdys!
Meillä on arki startannut käyntiin ryminällä... Lippuja, lappuja ja päällystettäviä kirjoja on ihan liikaa! Viimeisen lomaviikon vietimme (taas näitä traditioita) Sastamalassa järven rannalla.  Istuin laiturilla ja totesin, että rakastan vettä. Järviä, meriä... kohtia joissa taivas on suuri. Tämän vuokramökin ranta on hiirenhiljainen, voisi melkein luulla olevansa ainoa ihminen tämän kauniin järven rannalla. Sellainen jos mikä ravitsee sielua ja mieltä.
Paikka on tullut meille rakkaaksi. Harmi, että se on vapaana vain yhden viikon kesässä.
Tulimme mökiltä kotiin pe iltana ja sunnuntaina järjestimme suuret juhlat perheen nuorelle neidolle. Olin delegoinut, että poissaollessamme talo siivottiin ja ruuat ym. tilasin valmiina, silti tuntui hurjalta tämä aikataulu, mutta hyvin me selvittiin! Ihana yllätys oli se,että lapset purkivat itse lomakassinsa. En varmaan koskaan aiemmin ole edes tajunnut pyytää..
Onneksi ilma oli kaunis ja pääsimme juhlimaan ulkona!Piha puunattiin putipuhtaaksi.

Iloitsen vieläkin näistä hemtexin vanhoista pöytäliinoista. joskus sitä vaan onnistuu tekemään hyviä löytöjä!
Sisälle katettiin hempeitä ruusja.
Ja asut sen mukaiset tottakai :)
Seuraavana aamuna alkoikin koulu. Edellisenä iltana 22.00 yksi huomasi, että ei ole penaalia, toiselle kaikki pitkät housut olivat muuttuneet kesän aikana capreiksi... Nyt pitää vielä juosta kaupoissa haalimassa kouluvaatteita ja malttaa vielä hetki odottaa pölyjen laskeutumista, kyllä se lempeä syksy ja hitaampi arki sieltä vielä kaiketi meillekin löytävät..sitä odotellessa..
Kuulaita päiviä teille kaikille, kiitos kommenteistanne, kiitos vierailuistanne, olette ihania.
Tavataan taas!
p.s kun talossa asuu monta lasta, koko ajan jotakin hajoaa. Tämä harmitti isosti!

5 kommenttia:

 1. Täällä piipahtamassa pitkästä aikaa. Aivan mahtavat kesäkuvat, upeat. Meillä kun ei vettä ole täälläpäin edes yhden järven vertaa, niin kaipaan vettä, uimista, soutelua yms. kovasti. Kyllä se vesi vaan kuuluu Suomen kesään. Talviturkki on vielä heittämättä, joten taitaapi tänä kesänä jäädäkin päälle :) Ihana kuva tuo, jossa olet hattu päässä - kaunis.

  VastaaPoista
 2. Kolme poikaa talossa saa tosiaan aikaan vaikka mitä : ) Meillä on vielä säästytty isommilta vahingoilta, vain "muutama" kukka on pihalla katkennut ja trampoliinin turvaverkko rikki. Uusin perheenjäsen on innokas jalkapalloilija ja potkuissa on (tuho)voimaa...

  -Katsula-

  VastaaPoista
 3. Ihanat tunnelmat ja tosiaan lippuja ja lappuja ja verkkareita ja sisäkenkiä ja päällystettävää ja mitä vielä, meillä 3 koululaista. Kauniit sisä ja ulkokuvat, kyllä kotonakin on ihanaa lomailun jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Ärrin purrin, yritin taas kommentoida...ja pitkä kirjoitus haihtui taivaan tuuliin. En ymmärrä mikä on vialla.
  Piupau

  VastaaPoista
 5. Ihana mökkipaikka...Minäkin tykkään järkkäillä juhlia, seuraavaksi rapukekkerit.
  Siis ihan karkki tuo etellisen postauksen leikkimökki :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.