perjantai 27. toukokuuta 2011

Pian kukkivat omenapuut

Ja suvivirsi lauletaan... miten yht äkkiä ollaan jo kesässä? Ollaanko? Tänään taas tuuli tuiversi ja palelutti, ilma on kolea. KIITOS kaikille edelliseen kommentoijille, tulin vastauksistanne hyvin voimaantuneeksi, jokaisesta. Ja niin on siitäkin perjantaista selvitty eikä oikeesti kukaan enää muista miten nipo äiti oli ;)
Meillä oli takapihalle hylätty tämä iänkaiken vanha penkki. Maali oli irti, lapset valittivat että siitä lähtee peppuun tikkuja jos siinä istuu, taustan rautakuvio oli umpiruosteessa. Ehdotin, että kannetaan sitten vaan peräkärryyn, sinne kaiken maailman muun rojun päälle.
Tämänmoisia peräkärryjä autotallista lähti ainakin kuusi, aivan turhaa tavaraa. Tämä kärry matkasi tosin kierrätyskeskuksen maalikeräykseen. No, siitä se idea sitten lähti... Että olisikos sittenkin jotain hengissä olevaa maalia, että jos vielä kuitenkin maalaisin tuon penkin. Saisi sitten uuden mahdollisuuden, edes vaikka täksi kesäksi jollei kauempaa kestä.
Ja niin meillä olikin (15 min. maalaamisen jälkeen) taivaansininen penkki, ihastuin oitis! Sinne se raahattiin omenapuiden alle odottamaan huumaavaa kukkaloistoa ja valkoisia pitsityynyjä... Jospa äitikin ehtisi/malttaisi siinä joskus istahtaa? Taitaa olla turha toivo! Huomenna kahdet lastenkutsut olympialaishengessä. klo 12-14 ja 16-18. Ajateltiin vetää liukuhihnalta, aika nerokasta. Samat ilmapallot, tarjoilut ja sotkut. Aika hauskoja ohjelmanumeroita keksittiin kotipihassa toteutettavaksi, koitan muistaa jakaa vinkit. Katsotaan ensin minkä vastaanoton ne saavat..

Kasvihuoneesta huvimaja, huvimajasta varasto, varastosta leikkimökki- projekti etenee. Pian on sisäkatto ja seinät paneloitu! Päästään siis sinnekin maalaamaan. Kunhan saan nuo rakennustarvikkeet ym. (vanhat kukkapurkit, multasäkit, pyöränosat, homeiset nukenvaatteet) pois niin kurkataan sisälle :)
    Voikaa hyvin ihanaiset!!! Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

5 kommenttia:

 1. Upea penkki! Hyvä että pelastit sen vielä!

  VastaaPoista
 2. Kommentointi tökkii pahan kerran.
  Voi miten kesäiseltä teillä näyttää. Meillä on omenapuun kukkiin vielä aikaa.
  Penkistä tuli niin hieno. Tulin juuri töistä, nyt lasi viiniä ja jalat sohvalle. Ihanaa viikonloppua!
  Piupau

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että huomasit pelastaa penkin hävityskuormasta, siitä tuli kaunis!

  Lueskelin edellistä postaustasi ja oon kyllä kanssasi samaa mieltä että kyllä lasten kuuluu olla lapsia, eikä "syödä" tulevia juttuja liian aikaisin!!! Meillä vauvat on puettu potkuhousuihin ja muihin vauvanvaatteisiin, tänäpäivänä näkee että vauvatkaan ei ole enää vauvoja vaan esim. pojat on pikkumiehiä farkuissaan (ei tietysti sovi yleistää), mutta tällaset pysähdyttää ajattelemaan. Yritän ainakin kynsin hampain pitää kiinni, että lapseni edes suht eläisivät ikäkaudelleen sopivasti, silloin on jotakin mitä odottaa. Mutta tää aikahan on paljolti heti mulle kaikki nyt-aikaa. Aika surullista.
  Pyydän anteeksi purkaustani, en halua sillä loukata ketään, mutta postauksesi herätti tunteita, joita en vaan pystynyt pitämään sisälläni...
  Ole vaan jatkossakin "nipo" äiti,sanotaan että vanhempien pitää tuottaa pettymyksiä lapsilleen.
  Toivotan sulle hyvää viikonloppua =)

  VastaaPoista
 4. Hieno penkki, hieno huvimaja ja hienot omenapuut - hienoa siis :) Kauniit kesäiset kuvat.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.