lauantai 9. lokakuuta 2010

Lauantai iltana

Esittelen teille pientä keittiöremppaa aikani kuluksi.
Meillähän oli siis keittiössä ennen puuhella, jonka päällä oli sellainen "liesikupu" johon olin laittanut liitutaulun. Joku varmaan sen muistaakin. Tarvetta oli uudelle kaapille ja ihan oikealle liesituulettimelle. Tässä keittiön nurkka siinä kohtaa kun työmiehet olivat tulossa, se liitutaulu on jo revitty seinältä alas.
Puuhella oli meillä jäänyt ihan tosi vähäiselle käytölle, onhan seinän toisella puolella kakluuni. Molemmat päällä tekee keittiöstä saunan. Tämä oli sitten lopputulos (no ehkei ihan, mutta melkein)
Saman sarjan ovia ja vetimiä ei tietenkään enää löytynyt (ihme juttu, onhan ed. rempasta vasta 10 vuotta!)
Melkein menetin siiitäkin hermoni, koska jaksan aina nipottaa pikkuasioista... Sitten ajattelin inspiraationi lähdettä, Villa Honkasalon iki-ihanaa kyökkiä, ja ajattelin että nyt hei hieman kevyemmällä ja luovemmalla otteella Elina... :) Tuollaista tavallista liesituuletintakin oli vaikea löytää, kaikki on nykyään niitä hienoja kupuja, mutta tarvitsin todellakin maustekaappia... yhtään senttiä ei ole varaa hukata meidän keittiössä...
No joo, nuo saumat täytyy kyllä vetää saumatussilla.. ;)) Heh. Seinä maalattiin utuisella harmaalla ja tämä 4 euron taulukin löysi paikkansa.
Avohyllyistä olin haaveillut jo kauan.
nämä hyllyt on Ikeasta. Alimman alle viritettiin halogeenit. Enempää en näköjään voikaan kerätä noita purkkeja.. hyvä niin, ovat niin kalliita.
Näin kivoja tabletteja ja käsipyyhkeitä saa henkkamaukasta. Meillä on tuossa tavallisesti koiran vesikuppi.
Näihin kuviin ja tunnelmiin... rauhallista ja suloista lauantai-iltaa teille kaikille.Siirryn pizzan ja avannon pariin...hmm... se ensin mainittu vetää enemmän puoleensa...
Kiitos kommenteistanne, joiden ansiosta kehtaan lähteä silmälasit päässä ovesta ulos..ja kiitos myötäelämisestänne. Olette ihania!
Halauksin,

6 kommenttia:

 1. Hei Elina!

  Katselin kuviasi, lueskelin tekstejäsi, viipyilin luonasi, jäin ajatuksiini. Mistä aloittaisin, ehkä siitä kevyemmästä puolesta:) Kotinne on hurmaava ja uudet silmälasisi tyylikkäät, sopivat sinulle hienosti!!:)
  Olen niin iloinen puolestanne, kun saitte kuulla ihania ja iloisia uutisia!! Saitte kallisarvoisen lahjan!!

  Syöpä(postaus isästäsi) sairautena on kuluttava kaikille osapuolille niin henkilölle itselleen kuin hänen läheisilleen. Oman isäni poismenosta(syöpä) on kulunut nyt 10 vuotta, appeni kolme vuotta ja enoni poismenosta kolme päivää.Enoani en ollut vuosiin nähnyt, mutta serkku on minulle läheinen ja enostani on hyviä muistoja.Anoppini taas selvisi syövästä ja eräs tuttumme myös:)Mutta tiedän, mitä tuo sana tuo mieleen tullessaan...
  Kun koemme vaikeita aikoja, niin uskomatonta, mutta totta, juuri silloin saa myös kokea läheisyyttä Taivan Isän kanssa eniten, jos vain sallii sen itselleen:) Kaikki elämässämme on suuremman kädessä ja se on myös niin lohdullista!
  Lähetän sinulle ja läheisillesi voimia tulevaan, enkelin siipein suojelusta ja arjen pieniä, ihania onnen hetkiä!!
  Lämmöllä, Marge

  VastaaPoista
 2. Olipa ihania uutisia. En voi edes käsittää, miltä mahtaa tuntua. Hyvä niin. Ja silmälasitkin sopivat niin hienosti ja kauniisti kasvoillesi. Minun tekisi mieli uusia lasit, ovat jo monta vuotta nenänvarrella keikkuneet. Mutta en varmaan saa aikaiseksi, kun ihan hyvin niillä näen. Keittiön uudistuskin on oikein onnistunut! Ei haittaa yhtään, että ei ole samat vetimet tms.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marge.
  Laitoin sinulle vastausta omaan hurmaavaan blogiisi.
  Kiitos Miia, hyvä kuulla ettei haittaa tuo sekalaisuus. :)Leppoisaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 4. Elina, vielä "pakko" kirjoittaa sinulle:)
  Viestisi herkisti, niin kauniisti puit ajatuksesi sanoiksi! Ymmärrän täysin, mitä tarkoitit!:) Minäkään en ole mielestäni niinkään uskonollinen ja epäilijä olen myös aina välillä (sekin kuuluu elämään), mutta rukoilen usein ja olen houmannut, että vastauksiakin olen saanut:) Sydämessäni uskon ja olen aina uskonut Isään ja Poikaan:)

  Sinulle ja polullesi iloa, kauniita hetkiä ja ennen kaikkea siunausta sinulle blogiystäväni!:)

  VastaaPoista
 5. Ps. Tuli mieleeni, että jos vain teillä kuuluu Radio Dei (kuuluvuusalueen voi tarkastaa netin kautta) tai näkyy TV 7, niin kurkkaapa, vaikkapa ihan vain uteliaisuuttasi, niihin joskus:)
  Uskoisin, että löydät molemmista jotain sellaista ohjelmaa, mitä voisit kuvitella kuuntelevasi tai katselevasi:)
  Halein, Marge

  VastaaPoista
 6. Täällä olen jo kommentoimassa postauksiisi vaikka kuinka monette kertaa ja aina on tullut jokin keskeytys. Nyt saa vaikka talo sortua, silläkin uhalla kirjoittelen :)

  Ihana kun jaksatte rempata ja touhuta. Keittiössä tosiaan jokainen säilytystila on tarpeen. Keittiösi on kaunis ja kaikesta näkee että kodin sydän :)
  Ihanat silmälasit, sopivat sinulle hyvin. Minunkin pitäisi käydä näkö tarkastuttamassa, käsitöitä tehdessäni huomaan jo siristeleväni.
  Iloitsen niin Isääsi koskevissa uutisissa! Täällä tilannetta seuratessani olen myös ylös huokauksia lähetellyt, tiedän sen auttavan :)

  Miten kiva että silmäsi on jo paremmassa kunnossa. Ihania syksyisiä päiviä sinne!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.