maanantai 16. elokuuta 2010

Nurinaa

Aina tuntuu, että NYT ei kyllä ole mitään päivitettävää ja sitten sitä onkin liiankin kanssa..
Viikonloppu oli jostain syystä pelkkää narinaa ja nirinää, kaikki oli huonosti ja kaikkea liian vähän. Siis lapsilla.  (= väsymys 1. kouluviikosta)
Sitä on raskasta kuulla ja jotenkin negatiivisuus leviää kulovalkean tavoin lapsesta toiseen. Su iltana äiti ja isä saivat tarpeekseen ja syntyi idea nurinapurkista:
Kaikki valitukseaiheet ohjataan seuraavien päivien aikana suoraan nurinapurkkiin. Loppuviikosta purkki tyhjennetään ja jokaisen lapsen nurinat käydään huolella läpi. :)
Parasta on se, että lapset innostuivat tekemään nurinoita ja heillä oli hauskaa. Mitä nyt sivusta kuuntelin niin välillä jouduin huomauttamaan, että tämä ei siis ole joulupukin posti... niin paljon tavarapuutteita tuntui noissa lapuissa olevan..Niin kai se on, että mitä enemmän tavaraa ja elämystä on, sitä enemmän sitä kokee olevansa vailla. Varsinkin jos on lapsi.
Kiitollisuudesta kiittämättömyyteen on niin lyhyt matka.Toivottavasti toiseenkin suuntaan.:)
Taika jaksaa ilahduttaa!
Koirat ovat jo hieman uupuneita Taikan katseluun, ne ovat hauskoja, niiden pää kääntyilee kuin tennismatsissa kun ne silmä kovana ihmettelevät kissaa..ja Taika ottaa siitä kaiken ilon irti. Vain aplodit puuttuvat.
Tänään Ikeassa (miten usein Ikeassa voi käydä? Pelkään, että pian henkilökunta alkaa tervehtimään minua kuin vanhaa tuttua!)
teki mieli väriä, vanhojen mustavalkokuvien sijaan ostin nämä hedelmäkuvat kuraeteisen seinään.
Heti piristi!
Pidän myös näistä harmahtavista rottinkikoreista, ostin keittiön vitriinikaapin viereen yhden roskiksen (!!) lehtikorikseni. Eipä vie liikaa tilaa, kun on korkea. Jokainen sentti on keittiössä kortilla..Tuo meidän perhe lehti on muuten ehdoton suosikkini!
Oi voi, en ehtinytkään päivittää kaikkea mitä piti, taas mennään, mutta palataan!
Aurinkoa ja jaksamista viikkoonne!!

15 kommenttia:

 1. Jopas on hauska idea tuo nurinapurkki!!:)
  Toivottavasti nurinatkin vähenee!

  VastaaPoista
 2. meille olisi myös nurinapurkille käyttöä. jos lapset osaisivat kirjoittaa. (6v.+2v.)
  Meillä akoi myös eskari ja hoito, ja sen myös huomaa!
  Meidän perhe on myös minun ehdoton suosikki, lehdessä on aina monta hyvää juttua eikä sitä ole pilattu täyteen tupatuilla mainoksilla.
  ihanan raikas kodinhoitohuone ♥

  VastaaPoista
 3. Ha-haa, meillä olis tuollaiselle nurinapurkille käyttöä! Taitais täyttyä mun nurinoista, eikä ketään kiinnostaisi niitä lukea :)
  Ihana kori ja kodinhoitohuonekin niin viihtyisä!

  VastaaPoista
 4. Loistava idea tuo Nurinapurkki. Taidanpa lainata ideaa, josko turhat nurinat vähenisivät :) Nätti kodinhoitohuone teillä, ja tuo kisuli on vaan niin ihana!

  VastaaPoista
 5. Oi miten makoisa idea. Nurinapurkin sijaan tuntuu kyllä välillä olevan tarvetta ihan nurinatynnyrille:) Tänään olen ollut pullollani kiitollisuutta pienistä. Ja silti täyttynyt tyttären( sen 13 veen) nurinoista. HUomenna taidan ryhtyä purkittamiseen....

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköinen kodinhoitohuone, hyvin on koti hoidettu kun on noin siistiä : ) Kateellisena katselen kun juuri epätoivoisena "piilottelin" vaatepinoja ja kaikkea muuta sälää huomiselta vieraalta : D Meidän kodinhoitohuoneen parannus on siis edelleen kesken, mutta tärkeysjärjestys on silloin kai oikea ; )

  VastaaPoista
 7. Hih, naureskelen täällä kommenttejanne! Kiitos piristyksestä!
  Nurinatynnyri ja aikuisille omansa, ei hullumpia ideoita! Onhan se niin että itsekin nurisee ja marisee, välillä ihan turhaan...
  Ja kaikille teille tiedoksi, että tuo kuva on siis meidän vanhasta sisäänkäynnistä, pesutorni ei sijaitse siellä. Pyykit valtaavat kylppäriä.
  Pikkuhiljaa alkaa tuo tila olla vähemmällä käytöllä, kun kurahousut jäävät taa. No, niitä/kurarallia en kaipaa. Tinttarus, tuo oli niin osuvasti ilmaistu, itsellä ihan sama. Sitä tuntee syvää kiitollisuutta ja rakkautta katsellessa lapsia ja kun vastapuoli avaa suunsa niin ... no joo, hieman joskus tunnelma lopahtaa. ;) Meillä asuu myös 14v tyttö ja esimurkku 10v poika ja heillä on välillä asiat omasta mielestään aika huonosti! Aina jotain uupuu ja kaikki toiset saa sitä ja tätä :D

  VastaaPoista
 8. Voih, miten pieneltä pallerolta Onni näyttää Allin? vieressä. Ihana :)

  VastaaPoista
 9. Uutena lukijana yhdyn edellisiin kommentoijiin: aivan loistava idea tuo nurinapurkki! Ehkäpä hyödynnän itsekkin joskus... Ja Taikakissa on ihku!

  VastaaPoista
 10. Hei, blogissani on sinulle jotain, käy katsomassa :)

  VastaaPoista
 11. Hei, ensimmäistä kertaa vierailulla täällä ja kirjaudunkin samantien lukijaksi :)Aivan mahtava idea tuo nurinapurkki, harmi vaan, että meidän lapsista ei kukaan osaa vielä kirjoittaa :)) Sinulla on elämänmakuinen blogi!

  VastaaPoista
 12. Käyn täällä välillä kuikkimassa ja ihastelemassa tuota teidän söpöstä Taika-kissaa,se on niiiin lutunen! :)))

  Muutoinkin ihastelen kotianne, tuo tason takaosan tuunaus laudoilla on tosi hyvä idea!
  Työpaikalla meillä on tiski,joka on myös tehty laudoituksella.

  Kivaa viikonloppua Rintelästä! :)

  VastaaPoista
 13. Ompa mahtava idea tuo purnauspurkki:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.