keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Terveiset mökiltä!

Pikatervehdys Sastamalan mökkiviikolta. Olemme uineet paljon, järvi on kuin samettia, lempeää ja lämmintä.
Olemme vuokranneet tätä samaa 100 vuotiasta torppaa jo neljänä kesänä aiemmin, olemme olleet täällä myös hiihtolomalla ja syksyllä. Laitan kuvan niin tiedätte miksi, ei tarvita sanoja..
Me hädintuskin mahdumme tänne, jokaisessa huoneessa nukkuu kolme ihmistä. Mutta eivät lapset siitä kärsi, päinvastoin. Heillä on turvallinen olo. Isommat kaipaavat omaa huonetta ja rauhaa mutta lähtevät mukisematta mukaan. Paksulla maalilla maalatut lautalattiat tuntuvat ihanalta paljaan jalan alla ja valkoinen lasikuisti kylpee ilta-auringossa..


Tiistaina lähdimme tyttöjen kesken retkelle Marjamäen pajutilalle. Olin halunnut sinne jo pitkään. Mukavaa, että nyt pääsin.
Tein yhden pihapatsasostoksen, esittelen sen sitten kotona ja pari muuta pikku juttua...
Tämä oli "hieman" edullisempi pihapatsas paikallisesta Vapaa Valinnasta. Voi olla, että tämä päätyy meille jopa sisälle.
Huomaan, että lomalla täällä tai etelässä katse hakeutuu usein taivaalle. Tänään istuin laiturilla, katselin näitä pilviä. Painavia ja puhuttelevia, sadetta enteileviä. Mieleeni tuli laulu: Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille...sitä hyräilin.
Aamulla jatketaan taivaalle tähyilyä ja lauantaina palataan kotiin. Ihanaan omaan sänkyyn!
Voikaa hyvin lukijat kalliit, olette ajatuksissani. :)

9 kommenttia:

 1. Ihanaa, lomaa, ihanaa lomaa:) Mukavaa, että olette nauttineet mutta kyllä teitä kotonakin jo kaivataan!

  VastaaPoista
 2. Ihanan onnellisen iloinen, levollinen ja aurinkoinen kirjoitus huumaavan ihanine kuvineen!!Kaunista! TAloa kun katsoo, ei totisesti sanoja tarvita. Mahtava paikka teillä!
  KAtseen olen itsekin tänä kesänä monesti kohottanut taivaaseen, ja korkeammallekin, kiitosta sinne lähetellen!

  VastaaPoista
 3. Upean paikan olette löytäneet ja oikeassa olet näkymälle ei löydy sanoja. Kyllä meitä on hellitty kauniilla kesällä tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 4. Kiva lomapaikka.Upea kerrassaan.

  Oikein hyvää lomanjatkoa teille kaikille.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa loman jatkoa! Lomapaikkanne näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihania maalaistunnelmia :)

  Olit jättäny mun blogiin viestiä numeroista ja laventelista. Tilaus onnistuu sähköpostin välityksellä, osoite on viivushome@gmail.com

  Sit vaan ostoksille :D

  VastaaPoista
 8. Voi mitä onnea olisi tuollaiselle mökille päästä, niin kaunista. Nauti ansaitusta lomasta oikein kunnolla.
  Kävinkin täällä jo aijemmin kuulumiset lukemassa mutten kerennyt kommentoida. Siskoni on ollu meillä prinsessan kanssa kylässä ja sitten päätinkin lähteä hänen perässään entisille kotikonnuille yhdeksi yöksi, tänään hömpötimme päivän ikeassa. Ihanaa. Auto täynnä tavaraa sitten takaisin :)
  Rakaani on turnauksessa toiseksi pienimmän kanssa ja toiseksi suurin on serkkujen kanssa lomalla. Minulla siis vaan kaksi lasta mukana, helppoa oli pakatakkin kun vaan kahdelle pakkasi.
  Kuulemisiin,
  Piupau

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.