maanantai 5. heinäkuuta 2010

pioneita

Ihanat pionit! Mikä onni, että talon edellinen omistaja istutti niitä joskus 40 vuotta sitten talon seinustalle! Pioni on mielestäni kaunein kukka ikinä. En raaski leikata niitä maljakkoon...ihailen vain ulkona. Sisälle ostin silkkisiä pioneita... vähän hassua.
Hempeily jatkuu, sain minäkin vihdoin kaipaamani tilkkupeiton, lahjaksi :) Iso kiitos antajalle!
Tuossa se nyt odottaa, että huvimaja valmistuu.. Mutta ei kiirettä, nyt otetaan kaikki irti helteistä! Parkkeeramme aamulla altaalle ja olemme auringon laskuun. Välillä syödään. Itse asiassa usein. Lapset haluavat puputtaa lakkaamatta jotain.
 Lupasivat hellettä koko loppuviikoksi!Jihuu, sanon minä, mutta samalla tunnen suurta myötätuntoa kaikkia toimistoissa ja tehtaissa hikoilevia ihmisiä kohtaan, joilla ei ole nyt loma-aika. Koittakaa jaksaa! Kiitos kun pidätte pyörät pyörimässä :)
Palataan taas....

8 kommenttia:

 1. Ihanat pionit!:) Tuo vaaleanpunainen on kyllä paras!
  Voi sinua onnellista kun rusketut,ruskettunut iho näyttää niin kauniille!:) Minä en kyllä millään rusketu,ainakaan paljoa.Ja palankin todella herkästi.

  Ihania ulkoilukelejä sinne!:)

  VastaaPoista
 2. Pionit on kyllä kauniita. En minäkään raskisi leikata niitä maljakkoon jos sellaisen omistaisin.

  Allas on kyllä näillä keleillä varmasti mahtava paikka : ) Toivotaan että ilma jatkuu lämpimänä vielä kauan. Vaikkei meillä kyllä pikkuisin ukkeli kovin tykkää tästä kuumuudesta...

  VastaaPoista
 3. Sarppa: Kiitos. No niinpä! Siksi tässä intoilenkin,en ole koskaan ennen ruskettunut juurikaan. Nyt on varmaan jotain tosi vaarallista uv säteilyä :) Olin nuorempana helmikuussa Thaimaassa 3 viikkoa ja kun palasin Suomeen niin kukaan ei kysynyt olenko ollut etelässä!:D No, nämä on näitä naisten ihania turhamaisuuksia, joka sallittakoon. Elämässä on muuten niin paljon vakavaa.
  Katsula: Ihanaa lomaa sinulle ja piiitkää vapaata!!! Nauttikaa. Onhan se pikkumiehelle varmasti rankkaa tuo ilma, mutta kyllä se pian taas viilenee.Ensi kesänä painaa jo täysillä menossa mukana! Mikset istuttaisi pionia? Sinullahan on kaikkia muitakin kukkia. Itse en ainakaan tee niille ikinä mitään ja aina vaan ne palkitsevat yltäkylläisesti laiskan hortonomin!

  VastaaPoista
 4. Upeat pionit kuuluvat tosiaan kukkamaailman kuninkaallisiin :) Samalla kukan-nuput tuovat hymyn huulilleni muistot palaavat lapsuuteen kun tein pihalla salaattia ja mielestäni se kaipasi jotain kaunista väriä ja arvaappa vain mitä keksin...mummu parat talossa heidän kesänsä koki järisyttävän hetken :) Nyt ymmärrän parin nupun takia vuodatetut kyyneleet.
  Ihana rusketus sinulla ja niin säteilevän näköinen olet <3 Kiva kun rusketus on tarttunut toteaa kalkkilaivankapteeni :D

  VastaaPoista
 5. Kauniita pioneja! Ehdottamsti kukkien parasta antia :)

  Sulla on mahottoman komeat kynnet rusketuksen lisäksi :)

  Mukavaa kesäviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihania pioneita.♥ Oletkin oikein tyylikkäästi ruskettunut, itsekin jo jonkin verran ihan vaan poikien kanssa kun tulee pyörittyä ulkona kaiket päivät. :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Minä ihailen pioneja toisten blogeissa, itselläni niitä ei ole. Mutta minunkin mielestäni se on kauneimmasta päästä oleva kukka.
  Minä poltin eilen hartiat ja selän ulkona käpeksiessä, en tykkää makaa auringossa. Sinä oletkin kauniin ruskea.
  Mukavia hellepäiviä!

  VastaaPoista
 8. Pihassani on kuolanpioni joka on jo kukkinut, mutta sen kukat ovat yksinkertaiset, kauniit sellaisenaan, mutta ei mitään verrattuna noihin kerrottuihin kaunokaisiin. Viime kesänä laitoin yhden kerrotun pionin taimen, mutta se ei kuki vielä tänä kesänä. Sitä odotellessa ihailen muiden kuveja : )

  Lämpö jatkuu, nautitaan : )

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.