maanantai 14. kesäkuuta 2010

Väskin lumoissa


Terveiset Väskin seikkailusaarelta Naantalista... Otin taas teidät mukaani :) Kävimme väskissä ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ja olimme heti täysin myytyjä... enkä osaa sanoa siihen yhtäkään erillistä syytä... se on jotain taianomaista, jonka voi löytää kun istahtaa alas ja antaa mielensä hiljentyä. Saari on kuin satua. Matka Väskiin alkaa ihanalla merirosvoaluksella Rositalla. Tytöt olivat tehneet pullopostia jonka he toivovat illalla lipuvan presidentin rantaan...
Saaressa ei ole sähköä, ei taustamusiikkia, ei mitään erityistä hulabaloota... mutta siellä on viehättävä,onnellisten eläinten kylä ja kylässä asuu kesän ajan  perhe johon olemme iloksemme tutustuneet. Siellä on myös hyvä teatteriesitys! Oma aikani kuluu (hyvin) juuri tuolla kylässä katsellen eläinten touhuja ja laineiden liplatusta. Sieltä voi bongata jonkun tutunkin eläimen nauttimassa auringosta.. ;)                                                                                                                 

Kotona ei tule ikinä paistettua tikkupullia! Väskiin kannattaa ottaa eväät mukaan ja grillata kodassa tai pihanuotiolla.
Ja sitten se osio, jota tuttavani osaavat odottaa jo valmiiksi...ne kissanpennut... :) Siellä olisi tällainen söpöliini, joka ehkä voisi kesän loputtua muuttaa meille... Hän on aika ihana! Koko paluumatkan keksimme hänelle nimiä: Minja, Aada, Tilda,Tuisku, Muisku... jne. Ideoita vastaanotetaan...
Ihana väski, kesä tuntuu kesältä vasta, kun olemme käyneet siellä. Eikä tämä ollut suinkaan kesän viimeinen kerta!

Otin monia onnistuneita kuvia, mutta nyt "oma" koneeni tökkii eikä suostu avaamaan niitä. Tulin alakertaan enkä tajua tästä touhusta taas mitään, harmittaa aivan. Rivitkin pomppivat. Parannellaan sitten taas kun tekniikka pelaa. AURINKOA päiviinne!!

6 kommenttia:

 1. en olekaan tiennyt että siellä on kaikkea tuollaista. Oon aina luullut että se on tarkoitettu vaan isommille lapsille ja täynnä kaikkia kiipeilyjuttuja. Täytyy käydä kun asutaankin ihan lähellä.. Kiitos tästä postauksesta. Paikka kuulostaa juuri meillekin sopivalta. :)

  VastaaPoista
 2. Juu, onhan siellä siis niitä kiipeilyjutuja ja jousiammuntaa, labyrinntia yms. Mutta itse keskityn näihin muihin osioihin ja fiilistelyyn... :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on suunnitteilla reissu ja juuri Naantalia mietimme,muumimaailmaa ja tätä.Olisi molemmille lapsisarjallemme jotain, toiset pieniä(2 ja 3v) ja toiset isompia(9 ja 11v).Mutta jos tosiaan myöhemmin postaat tarkemmin väskistä jotain niin kiva koska sieltä kiinnostaisi poikien osalta nämä kiipeilyjutut ym.Ikinä kun en ole käynyt.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapas mukavalta, täytyykin pitää tämä mielessä kesäretkiä ajatellen. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus. Mukavaa päästä mukaan tuollaiselle retkelle, itse sinne tuskin koskaan oikeasti päästään. Ihana hellyyttävä kissa, kehruukonetta ikävöin usein. Serkullani oli kerran kissa jonka nimi oli Maaninka, minusta nimi on suloinen.
  Onnellista iltaa ja lämpöisiä rutistuksia!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä Elina. Meinaan sitä kuttu kesäksi Väskiin juttua. Innostuin niin paljon, että lähdin heti selailemaan nettisivuja ja löysin sieltä mm. tämän blogisi.

  terv. Petra

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.