maanantai 21. kesäkuuta 2010

Väliaikaraportti allastyömaalta...

Mitä voisi sanoa altaasta... I LOVE IT!!! 
Ok, vesi on kylmää, terassista on vasta kolmasosa valmiina, kukkaro kiljuu, mutta ... :) Hymyilen.
Heti kun ensimmäiset terassilaudat oli ruuvattu, meillä oli veteen jo jonoa. (Tulee ihan mieleen Late lammas jakso, jossa Late näki jonkun vesisaavin ja samantien takana seisoi valtava lauma lampaita räpylät jalassa.)No, meillähän tämä vesi on siis yhä aika kylmää +18, mutta pikkuhiljaa se tuossa lämpenee. Ovi on paikallaan,mutta listat puuttuvat ja jotain pientä, mutta me olemme ottaneet tästä jo kaiken ilon irti. Oli todella järkevä veto laittaa tuo allas saunaan kiinni.

Minulla oli tämä vanha pukuhuoneen penkki jonka olin pelastanut jonkun lopetetun koulun varastosta. Nyt vetelin päälle vain harmaata maalia ja siinä saavat lapset kuivatella. Joku kalusto pitää hankkia myöhemmin.
Ihan vaan pieni kuva keskeneräisyyttä ...sauna on tuossa heti kuvan ulkopuolella oikealla.
Kiitän mieheni kiinnostusta elektroniikkaan ja poikkeamista sähköliikkeeseen (vaikka vaimo varmaan narisi autossa;)). Sen ansiosta meillä on nyt tuossa kiven vieressä valot ja ulkoseinässä kaiuttimet, jotta voimme istuskella kesäillassa musiikkia kuunnellen. Tosin musiikkivalinnat aiheuttavat päänvaivaa, miehelleni kun se on Slayer tai joku muu vastaava heviörinä ja itse haluaisin Enyaa, Bocellia, valaiden ääniä... Kumpikin saa toisen musiikista ankaran päänsäryn! :) Kompromissi on radiokanava.
Ja kiitos myös eilisille uimavieraille jotka toivat altaalle näin kauniin lyhdyn.

Nyt pitää juosta sinne takaisin. :)
Huumaavaa helleviikkoa toivotan kaikille ja hyvää juhannuksen odotusta!!

13 kommenttia:

 1. Oi tuota veden kimallusta - ihana allas!<3 Ja ihana sauna siinä takana, tuostahan onkin huisin ihanaa kipaista suoraan saunasta altaaseen viilenemään. :) Hellepäiviä ootellessa... Mukavaa viikkoa!<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna ja samoin sinulle! Siis löylystä veteen on juuri niin parasta! :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi,mie oon nyt ihan kade!!:) Tahtoo kans tuollaisen altaan! :)Voin vain kuvitella kuinka ihana siellä on viettää aikaa helteellä! :)

  Ihania hetkiä teille sinne!

  Toivottelee Sarppa

  VastaaPoista
 4. Hellettä ei ole täällä kyllä näkynyt, toivottavasti on tulossa. Laspasia kaipailin kun kylillä kuljettiin, hyr, minä vilukissa kaipaan niin lämpöä.
  Tuo allas näyttää jumalaiselta, kunhan vesi lämpeää pulikoisin siellä varmasti aina. Kaunis kivi valoineen, ihanan tunnelmallista.
  Kaksi päivää, sitten alkaa loma, olen todellakin sen tarpeessa.

  VastaaPoista
 5. Voi Sarppa, ymmärrän kyllä. Ja kiitos! Olen odottanut tätä allasta jo monta vuotta... sitten olen tuossa ajellut ja kihissyt että noillakin on allas ja noilla, vaikkei ole edes lapsia! Kyllä se on meijän porukalla ihan mahdotonta tuo 20km taittaa uimapaikalle ja palata sieltä yltä päältä hiessä ja hiekassa.
  Piupau: Onpas siellä kylmää! On kai täälläkin ollut, mutta saunasta suoraan ollaan uitu. Täksi viikoksi on odotukset korkealla...
  Ihanaa, että sinulla alkaa loma! Nauti joka päivästä. Toivotaan, että lämpö löytää sinnekin tiensä! :)

  VastaaPoista
 6. Voi.. Nyt olen kyllä kateellinen. Miten mahtavaa olisi omistaa oma uima-allas!

  VastaaPoista
 7. Hei...Näyttää ja kuulostaa mukavalta! Mutta nauttikaa nyt ihmeessä luonnon äänistä ja hiljaisuudestakin,ettei aina kaiuttimet pauhaa..:Dsäästytte päänsäryltä...;D Katjuska

  VastaaPoista
 8. Ihanalta näyttää, voi vitsi. Tahtoo kans! Onneksi meillä on liian pieni piha : D

  Nauroin miehelle tuota teidän musiikkimaku juttua, meillä menee just samoin. Saan aina sydärin kun mies on ajanut autollani ennen minua ja cd alkaa huutaan jotain kaameaa musiikkia, täysillä... Meilläkin kuunnellaan yleensä yhdessä radiota. Kohta varmaan siirrytään taas lastenlauluihin automatkoilla : )

  Toivon teille (ja meille) paljon lämmittävää aurinkoa!

  VastaaPoista
 9. Aivan upeaa, voi kun meilläkin vielä joskus olisi moinen! Voin kuvitella lasten riemunkiljahdukset mitä kuuluu pitkin päivää altaalta.
  Meillä on allas sisällä, mutta ei käytössä. Sen päälle on tehty lattia ja se toimii nyt meillä makuuhuoneena. Mutta saahan sen sieltä alta taas käyttöön niin halutessaan, tosin mukavampaa olisi jos se olisi ulkona.

  VastaaPoista
 10. Hyvältähän se näyttää.Oikeastaan ihan mahtavalta.Hienosti ideoitu tuohon saunan päätyyn.
  Tarvitseeko vesi vaihtaa usein.

  Oikein ihanaa juhannusta teille sinne.

  VastaaPoista
 11. Ihana allas ja kaikki siinä ympärillä! Valot, musiikki, sauna... ihan kaikki :)

  VastaaPoista
 12. Voi kiitos teille kommenteistanne! :)

  Tirlittan: Haaveilla on tapana toteutua... ;)
  Katjuska: Heh, kyllä se hiljaisuus on parasta korville, tuuli puissa ja lintujen liverrys. Itse en avaa autossakaan radiota, eikä talosta löydy edes stereoita. Joskus on kyllä mukava nostattaa tunnelmaa erityisellä musiikkivalinnalla. Esim. jouluisin kuuntelen mielelläni joulumusiikkia.
  Katsula: Olen niin iloinen puolestasi, nauttikaa lastenlauluista täysin rinnoin... ja auringosta!
  Miia: Onpas teillä hauska idea!:)) No, siellähän se allas odottaa, jos joskus muutatte mielenne!
  JaanaElina: Altaan vettä ei tarvitse vaihtaa ikinä. Siinä on kloorit ja muut aineet jotka puhdistavat vettä koko ajan ja isot suodattimet. Ph mittauksia ym. pitää kuulemma tehdä 1-2kk välein.
  Itsestä tuntuu nyt, että tuskin sitä samaa vettä haluaa vuosikausia kierrättää...:)
  Siru: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 13. Voi miten ihanan näköistä! Ja nuo valot on upeat!
  Toivotaan lämmintä juhannusta niin teillä on kiva polskutella :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.