sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vinkkejä kaivataan....

Tyttäreni kummitäti kävi tänään ja toi hänelle tuliaisiksi näin ihanan kukkasen...ehkä hieman omin sitä, kun se oli aivan heti saatava tuohon vanhaan arabian kulhoon..mutta lopputulos ilahdutti todella! Tänään olemme koko perheen voimin heiluneet ulkona maaliämpärin kanssa. Vanha pihakeinu sai uuden elämän ja "ex kasvihuoneesta, nykyisestä varastosta huvimaja"- projekti käynnistyi. Yksi ikkuna on jo irti ja seinää tulee tilalle. Ja kyllä oli innokkaita maalareita! Vain yksi lapsista piti lähettää välillä suihkuun, kun talomaalia oli sen verran tukassa..  Mutta. Nyt haluaisin kuulla mielipiteenne sillä olen kahden vaiheilla... Onkohan tämä maalivalinta sittenkin liikaa? Pitäisikö maalata muu osa tönöstä harmaaksi vai antaako palaa tällä possunpunaisella linjalla kokonaan? Olen nyt ehkä jo hieman liikaa vieraillut tuolla Villa Honkasalon (klik, olen kaiketi onnistunut linkittämään) blogissa ja ihastellut sitä kovasti... olisinpa itse yhtä rohkea/vapaa sisustaja enkä aina kangistuisi kaavoihini ja olisi niin maltillinen... Nyt heti kun olen hakenut jotain "rohkeampaa" maalia niin alan epäröidä! Suurin osa tästä tönöstähän on lasia.. tuo väri on todella hyvä vaaleanpunainen, mutta... :/ Ilma oli harmaa ja tuulinen, joten kuvakin on nyt mikä on.

Tästä koko mökistä on tuolla tunnisteissa lisääkin kuvia (jostain syystä kone pätkii nyt niin pahasti etten saa tähän yhtäkään). Peltikatto on tilattuna ja se tulee olemaan vaaleanharmaa. Nythän siinä on valokate, kun minusta piti tulla puutarhuri joka aherioi kasvihuoneessaan reippana aamusta iltaan... Ei tullut. Sitten tästä piti tulla huvimaja, jossa nauttisin iltapäivällä teetä kauniista kupeista, en ehtinyt, oli kuuma tai kylmä. Nyt tästä tulee lasten leikkitalo. Yritän olla sisustamatta sellaista äidin taloa, jossa kukaan ei oikeasti saa leikkiä vaan missä on vaan kaunista... Huom, yritän... ;)
Puiseen pihakeinuun tämä vaaleanpunainen oli kerrassaan osuva väri! Kunhan se kuivuu ja tilkkutäkkini saapuvat niin laitan kuvia.
p.s Jee osasin linkittää arpajaiseni ja tuon blogin, jihuu!!!

6 kommenttia:

 1. Miten ihanassa vanhassa Arabian kulhossa sinulla onkaan kukka!!

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka mielelläni ottaisin tuollaisen kasvihuoneen : )

  Anna mennä vaan vaaleanpunaisella koko talo. Voit laittaa seinustalle kasvamaan jotain köynnöksiä tms jos tuntuu että väri on liikaa. Eikös se kuitenkin sovi teidän talonne väriin hyvin?

  Kukka-asetelma on kaunis!

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  -Katsula-

  VastaaPoista
 3. Kiitos, molemmille! Eilen illalla päätin, että olkoon sitten vaaleanpunainen, haen vain astetta hailukamman sävyn. Ovi jääköön noin. Talomme on hieman enemmän persikkaan taittava (ainakin tuon rinnalla...)Ulla-Kristiina, tuosta kulhosta mamma tarjosi lapsena aina mustikkasoppaa :)

  VastaaPoista
 4. Upea huvimaja ja ihana väri ! Tosi hyvin sopii valitsemasi väri :)
  Kaunis soppakulho ja mikä ihaninta niin tuovat mieleen muistot lapsuudesta.
  Tulla tupsahdin ensi kertaa tänne ja heti rohkenin vastaamaan kysymyksiin, toivottavasti et pahastu :)
  Aurinkoista Toukokuuta!

  Marie

  VastaaPoista
 5. Höpsis, etkö huomannut sivupalkkia: I LOVE comments! :) Ihanaa kun joku kommentoi!! Ja tervetuloa toistekkin!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.