torstai 20. toukokuuta 2010

Vettä näkyvissä!!

Voi onnea! Tänään se VIHDOINKIN saapui, parin vuoden odotus ja monen vuoden haaveilu palkittiin: Meillä on uima-allas!! (Kuvassa kuljetusporukkaa) No, vielä puuttuu kuoppa ja sähköt ja suodattimet ja pumput ja lämmitin ja terassi ja jotain ihme kemikaaleja ja vaikka mitä muuta, mutta unohdan ne hetkeksi ja ihailen tätä "kaunotarta". Kyllä se tulee NIIN tarpeeseen! Meillä on lähimpään uimapaikkaan kymmeniä kilometrejä matkaa. Kesäkuumalla olemme pakanneet autoon 6 lasta, litroittain mehuja,eväitä, takalaatikollisen uimaleluja ym. ja ajelleet uimaan. (Pakko tunnustaa, että hieman pinna piukalla kaiken sen pakkaamisen/sähläämisen/puhaltamisen jälkeen...) Ja heti kun päästään perille alkaa pissahätäralli, jota jatkuu koko uintireissun ajan (johtuen siitä mehusta)ja aika menee pusikoiden etsimiseen..
En kyllä nyt malttaisi itsekään millään odottaa edes sitä kaivuria. Tekisi mieli edes hieman laittaa vettä tuonne pohjalle ja makoilla siellä.. :)) Varsinkin jos huomenna on yhtä kuuma kuin tänään! Tuskin se kaivurikuski siitä pahastuu vaikka joutuu siirtelemään allasta, jossa on vähän vettä valmiina...?


Olitte kommentoineet niin paljon edellistä postatusta, että olin ihan onnesta soikeena, siitäkin, kyllä nyt on hyvä päivä! Ja taas uusia lukijoita, TERVETULOA JOUKKOON!
Huomenna vieraita ja monen monta leipomusta, laittelen teille taas takuuvarmoja reseptejä ja jotakin nättiä. Tämä oli vain niin suuri tapahtuma, että oli pakko jakaa sekin nyt heti kanssanne :)

Palataan!

8 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Odotan innolla lisäkuvia sitten kun allas on käytössä! :)

  VastaaPoista
 2. Niiltä ette voi välttyä ;) Lupasin järjestää 14 vuotiaalle allasparty-synttäritkin joissa grillataan hampurilaisia. Ajatuskin innostaa! Toivon, että meillä koittaa kuuma kesä altaan äärellä, jossa lasten nauru raikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Heipparallaa! Tulin juuri ensimmäistä kertaa kyläilemään tänen blogiisi - löydettyäni linkin jostain toisesta blogista :)

  Mitä kaikkea ihanaa täällä onkaan ja heti ensimmäisenä silmiini osuu uima-allas! Voi että, kyllä kelpaa!

  En yhtään ihmettele, että uima-allas on teille todella osuva kun muuten on tuollaista hälinärallia uimaan lähteminen. Me vaikka asumme rauhallisella paikalla metsän keskellä niin uimarannalle ei kuitenkaan ole kuin 1km. Siellä tuleekin kesällä tiheään tahtiin käytyä... :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten hienoa että saatte oman uima-altaan. Näyttää kyllä hienolta ja isolta. Siinä onkin sitten lokoisaa lämpiminä päivinä loikoilla.
  Viikonloppu taas tulla tupsahti, nautitaan siitä! Perjantaihan on jo vähän niin kuin viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen uimailuallas : ) Jään odottelemaan lisäkuvia.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Vau mikä ihana allas, siinä kelpaa polsuketta kesän kuumuksissa! :) <3

  VastaaPoista
 7. Ihanan iso uima-allas teille tulee! Kyllä lasten kelpaa polskutella siinä ja kavereidenkin ja kait äitikin kokeilee uimataitojaan:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.