maanantai 19. huhtikuuta 2010

Suloinen sunnuntai

Sunnuntaina minut vietiin pihaltamme aukeavaan metsään ja minulle haluttiin näyttää jotain hienoa.Ja hieman salaista. Onnikin houkuteltiin mukaan.
Ja töppöjalkainen Alli
Se mitä etsimme oli tämä

MAJA! Melkein kuin selviytyjissä.
Sen perään grillaattiin. Nam! Mietin vain, että mahtaako grilliherkkuihin kyllästyä tänä vuonna aiemmin, kun aloittaa jo huhtikuun puolella...
Koko perhe vietti päivää ulkona, jopa kutut...Helga ihmetteli kuraojaa. Lapset rakastavat sitä. (Ojaa.) Äiti ei voi sietää sitä. Kuraa. Isä sanoo, että ei lapsilta voi kaikkea kivaa kieltää. Ja pesee.
Aika mukava sunnuntai.
Palataan taas...

p.s. Päivään mahtui myös tyttöjen balettiesitys. Se oli tosin hieman koominen sillä yksi esityksen tytöistä oli lievästi sanottuna närkästynyt muiden koreografian muistamattomuuteen ja hän tuuppi tyttöjä oikeisiin paikkoihin aika voimalla ja oli erittäin vihaisen näköinen koko esityksen ajan. Lopulta yleisö ei voinut enää pidätellä vaan alkoi nauraa tätä absurdia"vihainen balleriina"asetelmaa. Tytöt tietysti luulivat, että heille naurettiin, mutta onneksi ymmärsivät yskän, kun asia heille selitettiin ja jopa esitettiin.
Mistäköhän muuten johtuu, että kaikkien sisustusihmisten tytöt harrastavat balettia? Vainko siitä, että ne puvut ja tossut ovat niin...en edes keksi sanaa joka kuvaisi niiden herkkää ja viatonta kauneutta tarpeeksi.
Mutta antaa äidin silmän levätä ja viipyä vielä baletissa ja tytöissä, menee muutama vuosi niin ne haluavat lävistyksen ja mustan tukan?

4 kommenttia:

 1. Mukava blogi sinulla, kirjoitat elämänmakuisesti. Tulen varmasti toistekkin vierailemaan : )

  VastaaPoista
 2. Suuri kiitos tähän asti kaikille kommentteja jättäneille ja lukijaksi liittyneille. Huomaan nyt, että blogiharrastus on sellainen, että se herää henkiin vasta vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja ilman sitä se jää torsoksi.

  VastaaPoista
 3. Voih, Onni ja Alli <3

  Tanja

  VastaaPoista
 4. Heissan! Ihana blogi sinulla, kauniita kuvia ja mukavaa tunnelmaa. Jään kuulolle : )

  -Katsula-

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.