torstai 29. huhtikuuta 2010

Lotan huoneessa

Ilma on ollut NIIN ikävä, että päätin kuvata Lotan huoneessa jossa voi aina hempeillä. Se on viistokattoinen vinttikammari, jonka sisustus tuottaa alati päänvaivaa. Siksi en jaksa sinne suunnitella oikein mitään..Suurin osa huoneesta kun on tarkoitettu alle 110 senttiselle...ja Lotta on jo 128..

 Kerran keksin, että malm lipastot mahtuvat juuri ja juuri tuonne lipan alle! Vielä sinne mahtuisi yksi...en vain tiedä miten niihin saisi ohjattua kaikki tavarat... vinkkejä vastaanotetaan..

Huoneessa on tuollainen vanha peilipiironki, joka itse asiassa ei oikeastaan mahdu sinnekään, mutta ei muuallekaan! Mutta en voi siitä luopua, kun se on ollut minulla niin kauan. Oikeastihan tuollainen peililipasto on aika turhake, se on vain kaunis..
 Siellä on myös vanha sivustavedettävä sohva..ja sen päällä asustaa normaalisti n.123 000 pehmolelua...silti niitä toivotaan koko ajan lisää! Koska niitä on tarpeeksi ?!?


Tämän taulun maalasin Lotalle vuosia sitten.
 Kun olin itse pieni niin kummitätini mies nikkaroi minulle kaksi joutsen-seinähyllyä. Nyt ne ovat kulkeutuneet jo äidiltä tyttärelle...
 Tässä vielä talvimekkoja. Liitutauluun pitää koko ajan piirtää...
Lotan huoneesta on käynti parvekkeelle. Hänen mielestään siinä piilee vaara. Parvekkeella voi olla joku pelottava. Siksi verho pitää solmia joka ilta kahvan ympärille. Silloin verhon takana ei voi kukaan vaania. Jos silti pelottaa niin aamuisin yläkerran aulan sohvalta löytyy tyttö ja prinsessapeitto..välillä siellä on enemmänkin väkeä.. :)
 Palataan taas...huomenna koittaa munkkipäivä!

p.s vein kuvat ekaa kertaa tuonne picasaan, niistä osasta tuli kumman sumeita..Pitänee palata vanhaan tyyliin tai hankkia silmälasit, mene ja tiedä.

5 kommenttia:

 1. Ihana prinsessan vinttikamari : ) Vino katto varmaankin on haastellinen, mutta toisaalta viehättävä. Kaikki tyttöjen jutut näyttää niin syötävän suloiselta kun itsellä on vain miesmerkkinen lapsi : )

  VastaaPoista
 2. I know, meillä on kolme tytöä ja kolme poikaa..varsinkin hieman isommalle pojalle on tosi vähän mitään kivaa tavaraa tarjolla. Pikkupojalle vielä löytyy kaikkea mukavaa.

  VastaaPoista
 3. Niimpä. Meidän melkein 9-vuotias alkaa olla sillä rajoilla että nalle taulut lentää laatikkoon ja tilalle tulee ihme örkit :D

  VastaaPoista
 4. Tuo peililipasto tulee varmasti olemaan muutamien vuosien päästä tärkeässä roolissa, kun neiti alkaa laittautumaan enemmän, meikkaamaan, laittamaan hiuksia, peilaamaan vaatteita ja itseään... Ei siis turhake ollenkaan! :)

  VastaaPoista
 5. Tuskin niitä pehmoleluja pienellä tytöllä on ikinä tarpeeksi. Meillä laitettiin kaikki sängylle ja laskettiin...78! Ja edelleen kaivattais lisää. Herkkä tyttö kun huolestuu jos niille nalleille tulee paha mieli, ketkä joutuu jäämään kaupan hyllylle istumaan eikä pääse uuteen kotiin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.