keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Gallerian avajaiset?

Se on mukavaa ottaa 14 vuotias tyttö mukaan kauppareissulle. Jos melkein itse onnistuukin ohittamaan hyllyjä mielessään vain joku tylsä juttu, kuten vehnäjauho tai paprika, niin seuralainen löytää kaikkea: "Tää olis IHAN sun näkönen"-juttuja.. Näin kävi taas tänään kuten yläkuvasta näkyy.
Mutta, tämä on taas sitä vuodenaikaa milloin mikä tahansa hento roosa puhuttelee..varsinkin, jos päällä on musta takki ja tuntee itsensä ihan nuhjuiseksi ja jotenkin talviseksi :)
Vanhat kenkäni olin vain riisunut ohimennessäni tuon jakkaran viereen ja yht äkkiä huomasin, että nehän ovat siinä aika somat.

Taulukokoelma osa 1 on valmis ja on jo seinällä, tilaa jäi vielä käytäväseinän toinen puolikas, sillä tasapuolisuuden nimissä näyttelyyn on saatava jokaiselta lapselta teos. Tiedä vaikka avaisimme gallerian..kyllä näitä kelpaa esitellä. Pääsymaksuna voisi olla gogopussi, ne ovat perheemme kuuminta valuuttaa tällä hetkellä..Toki niillä ei ehkä makseta moottoripyörän vilkkua, jonka 5v. onnistui illalla rikkomaan. Koitin kyllä kertoa miehelle, että moottoripyörä ja pieni poika... se on aivan turha luulla, että ei saa koskea-sääntö olisi voimassa yli kolmea minuuttia!

Palataan taas...

3 kommenttia:

 1. Kauniita taideteoksia ovat lapset teheneet! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania taideteoksia. Löysin tänne Onnelan kautta! Ihania juttuja sinulla täällä. Täytyy tulla paremmalla ajalla lueskelemaan lisää.
  Ihanaa päivää sinne!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Olenkin odotellut kommentteja :) Juu kyllä nuo lapset osaa, kun niiden taiteessa ei ole turhia suorituspaineita vaan tekemisen ja luomisen riemua!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.