torstai 25. maaliskuuta 2010

Lasten hartaasti odottama rairuoho on kasvanut! sääli vain, että meidän tämän vuoden tiput ja puput ovat tuollaista keramiikkaa, eli ne lyttäävät ruohon alleen. Tämä vihreä ja keltainen tuntuvat juuri nyt erityisen piristäviltä väreiltä, ulkona kun edelleen on vain valkoista, ja ensi viikosta ilmeisesti pelkkää harmaata..Tytöt hiihtävät vielä tänään koulussa, taitaa olla viimeinen kerta.
Lapset ovat kyllä tänä talvena löytäneet hiihdon ihan uudella tavalla, ovat innoissaankin siitä. Itse vihasin hiihtoa ja kaikki hiihtomuistoni liittyvät irronneisiin suksiin ja lunta täynnä oleviin monoihin, mahtavaa, että he ovat rakentamassa itselleen hyviä hiihtomuistoja.
Olemme saaneet kesähuoneemme remontin valmiiksi, enää verhot puutuvat. Siitä tuli kyllä suloinen, koitan kuvata viikonloppuna.

Meillä on viikonloppuna juhlat, kun poikani Lauri täyttää 10 vuotta. Aika on mennyt uskomattoman nopeasti ja samalla 10 vuoteen on mahtunut ihan valtava määrä asioita... Ostimme tämän talon 10v. sitten, Lauri oli rintarepussa asuntonäytöllä. Pihasireenit kukkivat. Jo lasikuistilla pidättelin liikutusta ja nipistelin miestäni (piti olla niin cool välittäjän edessä)sillä talo oli juuri sellainen mitä olin aina halunnut. Vaikka talossa ei monikaan asia ole enää samanlainen, kuin tuolloin, sama tunne asuu yhä minussa.

Minua viehättävät kaikki häkit ja minikasvihuoneet, en tiedä miksi. Mutta tuonne lyhdyn sisään on kiva laittaa narsissit, ovathan ne samalla siellä jopa hieman suojassa.(ainakin vuohilta)
 Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.