keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Ihanan aurinkoinen päivä! Muutama sana ennen kuin lähden ulos. Olen pitkään pähkäillyt näitä Mailegin hahmoja, minulla oli niitä, sillä aina isken niihin silmäni, mutta en ollut edes ymmärtänyt, että ne ovat "samaa sarjaa". Viime kesänä pidin sisustuskutsut ja tytöt ihan väen vängällä halusivat nämä pikkuhiiret. Olen koittanut pelastaa niitä milloin mistäkin leikeistä ulkoa ja sisältä. Nyt olen päättänyt, että hankin näitä lisää, jos siltä tuntuu. Itse asiassa huusinkin yhtä syötävän suloista pupua huutonetissä, nyt jännitetään kuinka käy.

 Talomme on itse asiassa vanha rintamamiestalo, jota olemme laajentaneet jo kahdesti perheen aina vain kasvaessa. Vanhaan päätyseinään jäi näin ihana ikkunasyvennys, se on niin soma, että kunpa niitä olisi jäänyt enemmänkin! Keskimmäisellä hyllyllä on matkamuistoja ja lasipurkkiin on kerätty lasten kanssa eri maiden rannoilta kauniita kiviä ja simpukoita. Lomalla se on parasta puuhaa mitä tiedän!

Tilasin postimyynnistä näin kivoja koreja ja ripustin niitä vähän joka koukkuun. Pian ne valitettavasti ovat täynnä erinäistä sälää, johon talomme hukkuu. Voisin kuvitella, että kuukauden kuluttua korista löytyy: heijastimia, parittomia hanskoja, jääkiekko, nenäliinoja, teippirulla, kynänpätkiä ym. ym. Se on sellainen lohduton läjä jonka pöydälle kipattuaan vain huokailee hetken aikaa. Tunnistatte varmaan. :)

Tänään alkaa pikkunoitien virpomisoksa-askartelut. Eilen he tekivät listaa tarvitsemistaan asioista:
Kissa ja luuta
Noidan vaatteet ja kissalle korvat
Oksat ja korit
Ystävyyttä
Mitäs sitä kunnon noita sitten muuta tarvitsee :)
Nyt ulos nauttimaan tästä valosta ja auringon lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.