torstai 18. maaliskuuta 2010

Aikamoista haparointia on tämä blogin pitäminen... jostakin syystä googlettamalla ei tätä lainkaan löydy, eli minulla on blogi ilman lukijoita...mutta, en anna sen lannistaa itseäni nyt kun aurinkokin paistaa taas pilven raosta.

Olen taas kuvannut kodissamme ja ylhäällä ihana ikivanha tuoli, jonka ostin eräältä vanhalta herralta johon törmäsin sattuman kaupalla eräässä työharjoittelupaikan kahvilassa. Hän kertoi, että hänellä on piharakennus täynnä vanhoja mööbeleitä tyhjän panttina! Ei montaa tuntia mennyt, kun minä olin siellä ja... se oli taivas! Tämä tuoli on vanha hotellin aulatuoli, sen alkuperäinen kangas oli aivan hirveä. ( en nyt enää muista oliko se sininen vai sellainen sinapinkeltainen ).
Kiikutin tuolin kaupungin työkeskukseen ja siellä se verhoiltiin uudelleen. Tilasin kankaan Lontoosta asti ja jouduin odottamaan sitä viikkoja. Kangasta jäi sen verran yli, että siiitä saatiin  irtotyyny ommeltua suojaksi tuohon päälle.


Meillä asuu kaksi vilkasta poikaa, joiden huoneet juuri remontoitiin. Tässä eskarilaisen huone johon löysin söpöt taulut Tarjoustalon alekorista! Joskus voi tehdä yllättäviä löytöjä.


Pikkusohvana toimii 50-luvun kerrossängyn yläosa, josta on vain irroitettu laita irti.


Pikkuveljen (5v) huoneeseen löysin näin ihanat verhot Stokkalta joulun jälkeen. Hänellä on väritys tätä sinistä ja beigeä. Mummini on virkannut sinne ihanan ruskean päiväpeiton, laitan siitäkin sitten kuvia tulemaan.

 Tämä tässä on koiramme Onni, ei siis pehmolelu, vaikka herkästi voisi erehtyä.. hän matkusti meille Espanjasta reilu vuosi sitten ja valloitti meidät täysin! Onni on iloinen pikkukirppu, joka on löytynyt jostain Espanjan kaduilta harhailemasta. Suomen erittäin runsasluminen talvi tuottaa aurinkorannikon pikku-Onnille hieman hankaluuksia, hän kun meinaa hukkua hankeen ihan kirjaimellisesti.

Onnia, eikä minua ilahduta enää se, että täällä sataa edelleen lunta. Olemme remontoineet pihasaunaamme kesähuonetta, tuntuu vain niin kaukaiselta ajatukselta, että muutaman kuukauden päästä pihassa uidaan altaassa ( jota vasta pitäisi alkaa kaivaa! ) ja kesähuoneessa sitten nautitaan mehua kauniista kannuista ja lämmitellään... Haaveita on hyvä olla, pakkohan sen keväänkin on vielä tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.